SPORTURI  »  AUTO  »  RALIU ÎN BUCUREȘTI

GALERIE FOTO + VIDEO E zi de raliu în București » Sute de cai putere fac spectacol la Campionatul Naţional de Super Rally, pe bulevardul Kiseleff!

FOTO: Raed Krishan +10   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat sambata, 17 noiembrie 2018 10:00

Campionatul Naţional de Super Rally se desfășoară astăzi în București! Circuitul stradal a început pe bulevardul Kiseleff, între Hotel Triumf şi Piaţa Victoriei, la ora 9:00 şi se va încheia la ora 17:00. La finalul etapei din Capitală va urma un concert Alina Eremia şi un moment de Stand-up al lui Cătălin Bordea.

Renumiţii piloţi Mihai Leu, Titi Aur, Bogdan Marişca, Marco şi Simone Tempestini sunt câteva din numele sonore care sunt prezente la linia de start. Nu lipsesc piloţii Erich Weber şi Mario Klammer din Austria, invitaţii speciali ai organizatorilor. Viteza şi adrenalina fac legea la acest raliu, iar piloţii au turat motoarele de la primele ore ale dimineții. Kilometrajul a fost dat peste cap cu o viteză medie de 150-160 km/h!

 

 "Sportul cu motor în România este în ascensiune. Viteza îi place oricui și e bine ca raliul să fie practicat într-un cadru oficial! Trebuie să ai viteză de reacții, să înțelegi mașina și evident, să știi să conduci! Suntem bucuroși că am ajuns și la București pentru că la Tg. Mureș și la Craiova am avut supersucces. Ne-am bucurat că a venit lumea și în centrul Capitalei la evenimentul organizat de noi"
Mihai Leu, primul campion mondial de box profesionist român şi campion naţional de raliuri

Trofeul Bucureşti 1 UniCredit Leasing powered by Opel a adus în capitala României 57 de piloţi care au concurat cu maşini cu sute de cai putere. Numărul a fost suplimentat de organizatori după ce inițial erau înscriși la start doar 35.

 

10.000de spectatori au fost prezenţi la primele două rundele desfăşurate în Ardeal şi Oltenia

 

 "Ne descărcăm cu mașina când vrem să prindem viteză! Trebuie îmbinată excelent eficiența cu viteza și important să rămânem pe drum! La raliuri nu e greu, dar trebuie să ții drumul. Dacă trebuie să faci stânga să nu te duci înainte. Talent, ștință și experineță, asta ne trebuie pentru a face raliu! Suntem fericiți că am adus și la București o etapă de Super Rally"
Titi Aur, multiplul campion national de raliuri

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
burgman
burgman  •  17 Noiembrie 2018, 20:13
Postat de cpt.ahab pe 17 Noiembrie 2018, 11:20

Distracție de tălâmbi! Exact în centrul Bucureștiului!

Exact! Si in timpul asta toate arterele din centru erau blocate si lumea injura si blestema, nestiind ce se intampla!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  17 Noiembrie 2018, 11:20

Distracție de tălâmbi! Exact în centrul Bucureștiului!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează