SPORTURI  »  AUTO  »  RALIUL ARADULUI

Mihai Leu, înainte de Raliul Aradului: „Va fi cea mai strânsă bătălie pentru locul 1”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 mai 2019 22:12

Mihai Leu anticipează o luptă strâns pentru câștigarea Raliului Aradului, competiție care are loc în acest weekend și este organizată chiar de fostul mare campion mondial la box pentru al 11-lea an consecutiv.

Cu dublă postură în acest sezon, atât ca participant în campionatele de super rally și viteză în coastă, dar și de organizator în campionatele de viteză în coastă, super rally și raliuri, Leu urmărește de pe margine duelul cailor putere, ca promotor, de această dată.

Cu un titlu de campion național absolut la raliuri, cucerit în 2003, acesta a prefațat, în cadrul unei conferințe, etapa care va avea loc vineri și sâmbătă în Arad, dar și în alte localități din județ. În total, se vor desfășura 9 probe speciale pe o lungime de 134,5 kilometri. De altfel, întreg raliul se va desfășura pe aproape 500 de kilometri.

„Din punct de vedere sportiv, anul acesta va fi cea mai strânsă bătălie pentru locul 1. Pe lângă Simone Tempestini, care este principalul favorit, cu siguranță Vali Porcișteanu, Dan Gîrtofan, Titi Aur și Bogdan Marișca își doresc prima poziție. Îl vom avea la start și pe David Botka, un pilot care are în palmares un titlu european, așa că emoțiile sunt garantate. Cred că fiecare probă va fi decisă la o diferență de una sau două secunde”, a afirmat Leu în cadrul unei conferințe de presă.

Ediția de anul trecut a Raliului Aradului a fost câștigată de Vali Porcișteanu, care a profitat de abandonul lui Simone Tempestni chiar la finalul primei zile. Gîrtofan a venit al doilea, în timp ce podiumul a fost completat de Marișca.

„Faptul că anul trecut, Raliul Aradului a obținut cel mai bun punctaj al sezonului, ne face să fim încrezători, dar și mândri de toată această muncă depusă în 11 ani. Vrem să aducem tot mai multe evenimente importante precum acesta pentru arădeni”, a afirmat și vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Sergiu Bîlcea.

Un total de 66 de echipaje s-au înscris pentru această ediție a Raliului Aradului, a doua etapă din Campionatul Național de Raliuri Dunlop 2019. Dintre acestea, 52 de echipaje s-au înscris pentru prima divizie a campionatului, 12 pentru divizia secundă, iar alte două pentru raliurile istorice.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează