SPORTURI  »  AUTO  »  RALIU

Raliul României Unite 100, aproape de start » Oricine se poate înscrie la cursa dedicată Centenarului

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 22 noiembrie 2018 16:17

Federația Română de Automobilism Sportiv a lansat un raliu atipic, Raliul României Unite 100, pentru a sărbători Centenarul, eveniment la care pot participa, în perioada 25 noiembrie-1 decembrie, toți deținătorii de automobile din țară, informează forul printr-un comunicat.

Înscrierea în competiție se face direct printr-un mesaj pe pagina oficială de facebook a federației (Federația Română de Automobilism Sportiv), nu costă nimic, iar punctajul se obține exclusiv prin imagini postate în evenimentul creat pe facebook în acest sens.

Traseul de concurs nu este impus ca lungime nici ca start, nici ca finiș, dar nici ca lungime sau configurație, fiind la libera inițiativă a concurenților.

Cei care se înscriu în competiție cu o mașină de proveninență autohtonă vor primi din start 250 de puncte, iar camioanele beneficiază de 500 de puncte. Ulterior, concurenții trebuie să își facă o poză alături de mașină, tricolor și un loc sau un oraș de importanță istorică pentru România pentru a puncta în clasament.

Astfel, trecerea prin București, Iași, Chișinău, Sibiu și Alba Iulia le va aduce concurenților câte 300 de puncte, iar celelalte orașe vor fi punctate cu 100 de puncte. Monumente precum cetăți, mausolee sau catedrale de importanță istorică vor fi punctate cu câte 300 de puncte.Toate pozele și filmulețele trebuie să fie postate exclusiv pe pagina evenimentului creată pe facebook. De altfel, acolo este disponibil și regulamentul complet.

Câștigătorii vor fi premiați oficial la Gala Campionilor FRAS de pe 8 decembrie, de la Timișoara, alături de ceilalți mari campioni ai motorsportului românesc.

Primii clasați vor fi răsplătiți cu premii constând într-un set de anvelope de la Dunlop, partenerul oficial FRAS, și cursuri de conducere defensivă la școlile partenere: Giri Rally School (Brașov), Vallino Racing School (Pitești), Napoca Rally Academy (Cluj-Napoca), Danny Ungur Racing (Cluj-Napoca) și Academia Titi Aur (Crevedia).

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează