SPORTURI  »  AUTO  »  SUPER RALLY

Se încing motoarele la Mangalia » Mihai Leu va pilota un Ferrari 458 Challenge + ce supermașini vor fi la start

Articol de GSP - Publicat joi, 09 mai 2019 09:33

Campionatul Național de Super Rally, al cărui promotor este chiar Mihai Leu, va debuta la finalul acestei săptămâni, la Mangalia, pe traseu urban, așii automobilismului urmând să se dueleze pe străzile orașului.

Pe lista cu cei 40 de piloți înscriși se regăsește chiar și Leu, fost campion național de raliuri în 2003, care va pilota un Ferrari 458 Challenge, același pe care îl folosește și în Campionatul Național de Viteză în Coastă.

Trofeul Bergenbier, cum se numește runda de la malul mării, îi va mai avea prezenți pe Titi Aur, Raul Badiu, Dani Oțil, Costel Cășuneanu, Lucian Răduț și Costi Stratnic.

Bijuterii pe patru roți vor încânta publicul din Mangalia, printre acestea numărându-se două modele Skoda Fabia R5, două Ferrari, două Audi R8, un Nissan Silvia S15, dar și două Dacia 1300 prin proiectul Dacia Revial.

Distanța totală a traseului de concurs este de 3,75 kilometri, iar concursul efectiv va avea loc sâmbătă, începând cu ora 9:00. La ora 19:30 va fi programată festivitatea de premiere. Până atunci, vineri seară, lângă Casa de Cultură din Mangalia, fanii vor avea ocazia să își vadă favoriții cu ocazia prezentării oficiale.

Campionatul Național de Super Rally va avea 4 etape în acest an. Pe lângă Mangalia, vor mai avea loc întreceri în Târgu Mureș (14-15 iunie), Craiova (13-14 septembrie) și București (25-26 octombrie).

Citește și:

Mihai Leu continuă și în 2019 Campionatul Național de Super Rally, cu locații noi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează