SPORTURI  »  AUTO  »  MARELE PREMIU AL BRAZILIEI

Vettel a câștigat Marele Premiu al Braziliei, dar remarcatul a fost campionul mondial Hamilton! Cursă fabuloasă a pilotului de la Mercedes

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 noiembrie 2017 19:55

Sebastian Vettel (Ferrari) a câștigat azi Marele Premiu al Braziliei, penultima etapă a Campionatului Mondial de Formula 1.

Vettel a plecat al doilea, după Bottas, dar în primul viraj l-a depășit pe acesta și a condus fără probleme cursa. Singurele emoții au fost când Hamilton a ajuns lider.

Pe locul 2 s-a clasat Valtteri Bottas de la Mercedes, iar podiumul a fost completat de Kimi Raikkonen, celălalt pilot de la Ferrari.

Surprinzător, pe locul 4 a venit Lewis Hamilton, deși campionul mondial din acest an a plecat ultimul în această cursă. Englezul a făcut o cursă incredibilă, a profitat de orice greșeală a oponenților și a venit tare din urmă.

Remarcabil este faptul că între Vettel şi Hamilton au fost mai puţin de 5,5 secunde la final, deşi britanicul a plecat de la boxe. Max Verstappen și Daniel Ricciardo (ambii Red Bull) au terminat pe 5 și 6.

Top 10 a fost completat de Felipe Massa (Williams), aflat la ultima cursă acasă, Fernando Alonso (McLaren-Honda), Sergio Perez (Force India) și Nico Hulkenberg (Renault).

Ultima etapă a sezonului Marele Premiu al Emiratului Abu Dhabi, va avea loc la 26 noiembrie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  12 Noiembrie 2017, 21:51

Superba cursa ! pacat de accidentul din calificari altfel nu avea cum sa scape azi victoria Lewis.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează