SPORTURI  »  AUTO  »  CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE SUPER RALLY

VIDEO+FOTO Mihai Leu are planuri mari pentru Campionatul de Super Rally: „În proporție de 95 % ne întoarcem aici!” » Ce spune despre costurile înscrierii în competiție

FOTO: Vlad Nedelea +9   FOTO
FOTO: Vlad Nedelea

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 mai 2019 10:20

Mihai Leu (50 de ani) e mulțumit de modul în care a decurs etapa de la Mangalia a Campionatului Național de Super Rally. Fostul mare boxer a fost organizatorul competiției, dar a și câștigat una dintre categorii la volanului bolidului Ferrari 458 Challenge.

„Sunt implicat în Campionatul Național atât organizator, cât și ca pilot. Apoi, concurez și în campionatul de viteză în coastă și, în afara de asta, Raliul Aradului și Raliul Sibiului le organizez tot eu, cu echipa mea. Avem și o etapă de viteză pe traseu montan, la Poiana Brașov. Avem un program foarte încărcat.

Suntem mulțumiți de cum a decurs etapa de la Mangalia. Eu am fost și organizator, și pilot. Ca pilot am mers bine până la un anumit punct. Am câștigat grupa din care am făcut parte, dar la un moment dat am derapat și am lovit o roată. Nu am mai putut continua și nu am contat în clasamentul general”, a declarat Mihai Leu pentru GSP.ro.

+10 FOTO

95% etapa va exista și anul viitor

„Din punct de vedere organizatoric, a fost o reușită. Piloții au fost mulțumiți de traseul ales, e o competiție care va crește continuu. Chiar am avut emoții. Apăreau câțiva nori, dar nu ne-au pus probleme. Până la urmă vremea a fost frumoasă. Eu cred, din ce am văzut, că în proporție de 95 la sută va exista și ediția a doua în Mangalia”, a adăugat Mihai Leu.

Dani Oțil, surpriza plăcută a etapei

„Dani Oțil are o mașină foarte bună. M-am bucurat foarte mult pentru el. Merge și el de câțiva ani. Câștigând prima etapă la general, are șanse mari să câștige campionatul”, a spus Leu. 

„Vrem o competiție cu impact pentru public!”

„Unul dintre punctele care ne-au interesat a fost să construim o competiție cu impact pentru public, dar și cu costuri cât mai mici pentru piloți și pentru echipe. Va fi o șansă foarte bună și pentru cei cu buget mic. E un sport în care o roată o poți găsi de la 100 de euro la 3.000 de euro. Depinde ce vrei, la ce categorie mergi. Nu ai niciodată o categorie de preț”, a conchis organizatorul competiției de la Mangalia.

„Bărbaților le plac mașinile, e un sport care crește foarte mult în România. Apar piloți tot mai buni, mașini mult mai bune, iar fanii vin din număr din ce în ce mai mare”
Mihai Leu

Vezi și:

Dani Oțil câștigă etapa de Super Rally de la Mangalia! „Ploaie” de staruri pe circuitul de la Malul Mării

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează