SPORTURI  »  AUTO  »  COMENTARIU

VRUUUMM de Luminița Paul » Amenințări după Austin

Articol de GSP - Publicat luni, 30 octombrie 2017 10:01

Mika Salo, fost pilot de F1, e unul dintre cei trei stewarzi, alături de Radovan Novak și Garry Connelly, care au hotărât penalizarea lui Max Verstappen cu 5 secunde după MP al Statelor Unite, din 22 octombrie.

O decizie controversată, care a dus la reacții aprinse din partea fanilor. La puțină vreme după cursă, pagina de Wikipedia a finlandezului a fost spartă, tot felul de comentarii fanteziste fiind introduse pe ici, pe colo. "A ajutat-o pe Ferrari, ca steward al FIA, dându-i lui Max Verstappen o penalizare nerezonabilă. Asta i-a rănit pe suporterii olandezi, i-a făcut să plângă precum niște copii", a apărut în biografia lui Salo, alături de acuzația că ar fi plătit de Ferrari.

Comentariile intruse nu au stat mult pe pagina finlandezului, dar acesta a fost mult mai deranjat de amenințările cu moartea pe care le-a primit. "Ce s-a întâmplat pe Wikipedia a fost o glumă, chiar haioasă, dar amenințările la adresa mea și a altor membri ai juriului n-ar trebui să fie tolerate", a spus el la televiziunea finlandeză. "A fost pedepsit Max, regulile sunt reguli", a conchis sec Salo, 50 de ani, cel care a trecut în carieră pe la Lotus, Tyrell, Arrows, BAR, Ferrari și Sauber.

Între timp, Verstappen și-a cerut scuze pentru limbajul nepoliticos folosit la adresa stewarzilor. "A fost în fierbințeala momentului", a spus el pe Instagram, după ce îl făcuse "idiot" și "mongol" pe Connelly. Aprig micul Max. Se vede după cum conduce.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează