SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Acuzații șocante în NBA » Kristaps Porzingis, unul dintre cei mai promițători baschetbaliști, ar fi încercat să cumpere tăcerea unei femei după ce a violat-o

sursă foto: Facebook Kristaps Porzingis
sursă foto: Facebook Kristaps Porzingis

Articol de GSP - Publicat luni, 01 aprilie 2019 10:45

Kristaps Porzingis, 23 de ani, unul dintre cei mai talentați jucători din NBA, ar fi violat o fată în New York pe când evolua pentru Knicks. Acum la Dallas Mavericks, unde nu a apucat să debuteze din cauza unei accidentări, letonul neagă acuzațiile și susține că este șantajat. 

O tănâră de 23 de ani a povestit că ar fi fost abuzată de sportiv acum un an, mai exact pe 7 februarie 2018. Chiar în ziua în care Porzingis a suferit o ruptură de ligamente.

Conform celor spuse de tănâră, care este și vecina baschetbalistului, Kristaps Porzingis ar fi invitat-o la el, unde ar fi violat-o. Ancheta este în desfășurare, însă cluburile din NBA ar fi știut deja de acuzații înainte ca ele să devină publice. În momentul în care Mavericks și Knicks s-au înțeles pentru transferul letonului, formația din New York și-ar fi informat rivala de problemele jucătorului.

A vrut să îi cumpere tăcerea

De ce victima a mers la poliție la mai bine de un an distanță? Aceasta le-ar fi declarat polițiștilor că Porzingis ar fi încercat să îi dea bani ca să nu depună plângere împotriva sa. Letonul i-ar fi promis 68.000 de dolari ca să îi cumpere tăcerea!

Știm de plângerea depusă împotriva lui Porzingis şi negăm aceste acuzaţii. La 20 decembrie 2018 am semnalat autorităţilor federale că aceasta încearcă să îl șantajeze pe jucător. Am alertat şi NBA, care este la curent cu ancheta federală. Nu putem comenta mai mult, aşa că transmiteţi întrebările voastre către FBI sau NBA”, au declarat reprezentanții jucătorului, pentru ESPN.

Citește și:

Cea mai mare controversă din cariera lui Michael Jordan: „A vrut să-mi câștige virginitatea la barbut”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează