SPORTURI  »  BASCHET  »  CAMPIONATUL NAȚIONAL

Constanța și Arad s-au calificat în finala LNBF Getica 95

Articol de - Publicat miercuri, 10 aprilie 2024 10:28 / Actualizat miercuri, 10 aprilie 2024 10:39

Campionatul feminin al României și-a stabilit marți seară echipele finaliste, CSM CSU Constanța și FCC UAV ARAD, după ce ambele semifinale au avut nevoie de meciuri decisive pentru a-și determina câștigătoarele.

Constănțencele au trecut, pe teren propriu, de CSM Târgoviște, după un meci echilibrat, 71-66.

Valentino Ravnic, croatul de la CSM Constanța, va juca pentru România!
DECIZIE
Valentino Ravnic, croatul de la CSM Constanța, va juca pentru România!

FCC UAV Arad s-a impus în fața jucătoarelor de la Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, 72-63, excluzându-le pe baschetbalistele din Covasna pentru prima în nouă ani din finala ligii naționale. 

Finala LNBF Getica 95 se joacă după sistemul „cel mai bun din cinci meciuri”, cu primele două jocuri la Constanța, echipa mai bine clasată la sfârșitul sezonului regulat. Datele meciurilor din finalăe: 14 aprilie, 16 aprilie, 21 aprilie, 23 aprilie (dacă va fi necesar), 27 aprilie (dacă va fi necesar).

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și CSM Târgoviște vor lupta pentru medaliile de bronz, după sistemul „cel mai bun din trei meciuri”. Acestea sunt programate pe 13 aprilie la Sfântu Gheorghe, pe 17 aprilie - la Târgoviște și, dacă va fi necesar, pe 21 aprilie din nou la Sfântu Gheorghe.

Citește și:

Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu caută împreună Parisul
TENIS DE MASĂ
Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu caută împreună Parisul
ITIA i-a dat o suspendare-record » Scos din tenis până în 2039
SUSPENDARE
ITIA i-a dat o suspendare-record » Scos din tenis până în 2039

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
rav410wrc
rav410wrc  •  10 Aprilie 2024, 12:05

Felicitari fetelor pentru frumoasa victorie din semi-finala, impotriva campioanei in exercitiu Sepsi !! Suntem cu totii alaturi de fetele noastre de la FCC UAV Arad, pentru a 2-a finala consecutiva a Ligii Nationale de baschet feminin !! Haideti cu totii, cu mic cu mare, sa umplem sala Olimpia(Constantin Jude) si sa aducem, de acesta data, trofeul la Arad !! Baschet club ICIM Arad, te iubim cu adevarat !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează