SPORTURI  »  BASCHET  »  BASCHET

Fanii lui CSU Sibiu au intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai mare revistă din lume

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 mai 2019 18:22

Fanii lui CSU Sibiu au intrat, sâmbătă, în Cartea Recordurilor, cu revista într-un format uriaş – CSU Fans Magazin 200 -, cea mai mare din lume. Revista va fi tipărită şi în format standard, într-un tiraj de 1.500 de exemplare.

"CSU Fans Magazin", singura revistă de baschet din România, care a intrat în al 13-lea an de existență, sărbătorește numărul 200 cu o ediție specială, ce va măsura nu mai puțin de 1x1.6 m si 24 de pagini.

Proiectul este realizat de Asociația „Al 6-leajucător” și are ca dublu scop marcarea numărului aniversar al revistei și strângerea de fonduri pentru realizarea proiectului înscris la Maratonul Internațional Sibiu, statuia lui Elemer Tordai.

Pentru îndeplinirea acestor obiective, revista de record mondial a fost tipărită în format mare în mai multe exemplare, acestea urmând a fi vândute, iar cumpărătorii vor fi încurajați să le doneze instituțiilor de învățământ, pentru a continua promovarea în școli a baschetului ca sport de performanță.

Aceste exemplare vor putea fi cumpărată într-o primă fază la preț de „early bird”, cu doar 50 de lei bucata, urmând ca în perioada următoare preţul să crească. Numărul 200 al revistei „CSU Fans Magazin” va fi tipărită și în format standard, aşa cum a apărut ea în ultimii 13 ani, într-un tiraj de 1500 de exemplare, iar 8 dintre acestea vor avea autografe ale unor sportivi renumiți din România, dar și din baschetul internațional.

Cele 8 reviste cu autograf vor fi fi scoase la licitație, într-un format de colecţie, înrămate, cu scopul obținerii de fonduri pentru realizarea statuii lui Elemer Tordai.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează