SPORTURI  »  BASCHET  »  EUROCUP

FOTO Situație UNICĂ în sportul mondial: o formație din prima ligă franceză este obligată să dispute 2 partide în aceeași zi

FOTO: Facebook, Palatul Sportului Beaublanc
FOTO: Facebook, Palatul Sportului Beaublanc

Articol de GSP - Publicat marti, 31 octombrie 2017 18:00

Limoges, echipă din prima ligă de baschet franceză, este pusă în postura de a disputa 2 partide în aceeași zi, 7 noiembrie, împotriva celor de la Hyeres-Toulon, în Cupa Franței și contra lituanienilor de la Lietuvos Rytas, în deplasare, în Eurocup.

Conducerea lui Limoges a fost surprinsă când a văzut programarea partidei de Cupă și a încercat reprogramarea acesteia pentru data de 28 noiembrie. S-au lovit de refuzul Federației, iar marți, 7 noiembrie, vor trebui să dispute 2 partide. Prima, în Lituania, în Eurocup, de la ora 19:00, iar 2 ore mai târziu ar trebui să încerce să se califice în șaisprezecimile de finală ale Cupei Franței.

"Federația nu a luat în calcul cererea noastră de a reprograma meciul. Se pare că partida nu putea fi plasată în altă dată din cauza pauzei internaționale, în care Franța întâlnește reprezentativa Bosniei. Nu am găsit altă dată, mai ales că sala noastră este rezervată în perioada 6 - 12 noiembrie pentru un turneu de tenis", a declarat directorul sportiv al clubului Limoges, Olivier Bourgain, citat de Lequipe.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1992964544305504
Claudiu Rosca  •  31 Octombrie 2017, 20:10

Nu e unica.Se pare ca multi nu stiu, dar in sezonul 2015 - 2016 din Liga nationala de hochei si Liga Mol (o Liga creata din colaborarea dintre FRHG si federatia maghiara de hochei), Corona Wolves Brasov si HC Miercurea-Ciuc au fost programate de mai multe ori sa joace in aceeasi zi doua meciuri, unele chiar acasa si in deplasare (in Romania ambele meciuri sau in Romania si in Ungaria) si nu toate meciurile au putut fi reprogramate.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează