SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

VIDEO Seară plină pentru Giannis Antetokounmpo » 4 momente cu starul lui Milwaukee Bucks protagonist: un nou record + scandal de la o minge

Articol de - Publicat joi, 14 decembrie 2023 12:28 / Actualizat joi, 14 decembrie 2023 13:30

Grecul Giannis Antetokounmpo a fost MVP în victoria pe care Milwaukee Bucks a obținut-o cu Indiana Pacers (140-126).

Considerat unul dintre cei mai buni baschetbaliști ai momentului, grecul de 29 de ani a avut prestație incredibilă în Fiserv Forum (Milwaukee).

Antetokounmpo nu a fost în centrul atenției doar datorită prestației sale, ci și ca urmare a implicării în mai multe momente tensionate. 

1. Giannis Antetokounmpo a stabilit un nou record 

Cu 37 de minute jucate, Antetokounmpo a fost de neoprit. A reușit 64 de puncte, stabilind un nou record în istoria francizei. Precedentul era de 57 și îi aparținea lui Michael Redd, fiind stabilit în noiembrie 2006. 

Celor 64 de puncte li se adaugă și 14 recuperări și 3 assisturi. Giannis a reușit aproape 3 ori mai multe puncte decât următorul jucător Tyrese Haliburton (22). 

2. Ciocnire dură cu un adversar

În primul sfert, Giannis a fost implicat într-o ciocnire dură cu Tyrese Haliburton. După ce vedeta de la Pacers a punctat și se îndrepta spre terenul echipei sale, s-a lovit de Giannis. Fanii au cerut ca grecul să fie sancționat, dar arbitrii l-au iertat. 

3. Faultat incredibil

 În sfertul 4, Giannis Antetokounmpo a fost victima unui fault extrem de dur. 

În timp ce se îndrepta spre panul, grecul a fost prins de gât și doborât de Aaron Nesmith. Gestul baschetbalistului de la Pacers i-a enervet pe colegii lui Giannis și totul s-a transformat într-un scandal general. 

4. Scandal la final

După finalul meciului, Giannis Antetokounmpo a intrat într-un conflict cu jucătorii și staff-ul de la Indiana Pacers. 

Grecul voia să ia acasă mingea meciului, ca suvenir, și a fugit spre vestiarul adversarilor, dar s-a întors cu mâna goală, cerând în continuare explicații. Iar staff-ul de la Indiana Pacers i-a explicat că a păstrat mingea pentru Oscar Tshiebwe, care a reușit primele lui puncte în NBA. 

La conferința de la final, Giannis a fost întrebat despre incident și a spus că nu e convins că a primit mingea meciului, ci una diferită. 

„Nu știu, chiar nu știu. Am mingea, dar nu știu dacă e mingea meciului. Nu simt că ar fi. Pare o minge nouă. Știu cum se simțea mingea cu care am jucat. Dar e OK. O voi duce la mama mea. Asta e, viața merge mai departe. Nu vreau să mai comentez”, a spus Giannis.

Citește și: 

Decizie drastică în NBA! Vedeta care i-a dat un pumn în față adversarului și-a aflat pedeapsa: „Are un istoric de acte nesportive”
NBA
Decizie drastică în NBA! Vedeta care i-a dat un pumn în față adversarului și-a aflat pedeapsa: „Are un istoric de acte nesportive”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  14 Decembrie 2023, 13:04

Wow!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close