SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

VIDEO Un nou record stabilit de Giannis Antetokounmpo! L-a depășit pe legendarul Kareem Abdul-Jabbar și el 4-lea din istorie care reușește o asemenea performanță

Giannis Antetokounmpo // FOTO: Imago
Giannis Antetokounmpo // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 18 decembrie 2023 09:01 / Actualizat luni, 18 decembrie 2023 09:24

Giannis Antetokounmpo a avut din nou o prestație spectaculoasă și a doborât un alt record al celor de la Milwaukee Bucks.

Milwaukee Bucks s-a impus la 9 puncte în disputa din Fiserv Forum cu Houston Rockets (128-119), iar Antetokounmpo a fost din nou în centrul atenției, chiar dacă a fost depășit la numărul de puncte înscrise de colegul Damian Lillard (39, față de 26).

Federica Brignone, campioană mondială, despre cum concurezi când nu vezi bine la distanță: „Schiez în funcție de senzațiile pe care le am, nu văd, dar simt” + Ce crede despre Jannik Sinner
SCHI ALPIN / CUPA MONDIALĂ
Federica Brignone, campioană mondială, despre cum concurezi când nu vezi bine la distanță: „Schiez în funcție de senzațiile pe care le am, nu văd, dar simt” + Ce crede despre Jannik Sinner

VIDEO Giannis Antetokounmpo, un nou record pentru Milwaukee Bucks

Folosit 39 de minute, grecul a reușit 26 de puncte, 17 recuperări și 3 assist-uri. Iar cele 17 recuperări au ajutat la stabilirea unui nou record. 

Giannis a ajuns la 7.165 și l-a depășit pe legendarul Kareem Abdul-Jabbar (7.161) devenind baschetbalistul cu cele mai multe recuperări din istoria francizei. 

Asta după ce săptămâna trecută a stabilit recordul celor de la Milwaukee Bucks pentru cele mai multe puncte într-un meci (64).

Antetokounmpo, de două ori MVP în sezonul regulat din NBA, a devenit al patrulea baschetbalist din istorie care deține recordul unei francize la puncte, recuperări și assist-uri. 

Înaintea lui, au mai reușit această performanță LeBron James (Cleveland Cavaliers), Kevin Garnett (Minnesota Timberwolves) și Michael Jordan (Chicago Bulls).

După ce la finalul meciului cu Indiana Pacers, în care a reușit 64 de puncte, a intrat într-un conflict cu adversarii pentru că dorea să plece cu mingea meciului, Giannis nu a mai avut acum probleme. 

La final, staff-ul de la Milwaukee Bucks a recuperat rapid mingea pentru a i-o oferi grecului.

Citește și:

Cum a decurs recuperarea lui Rafael Nadal: „Dacă Australian Open ar începe mâine, ar fi o teamă reală”

Carlos Alcaraz, absență importantă în echipă la Australian Open » Cine îl va sfătui pe campionul de la Wimbledon

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează