SPORTURI  »  BASCHET  »  SERBIA

VIDEO Starul NBA Nikola Jokic a scos telefonul să verifice mesajul de la Djokovic: „Chiar, ia să văd dacă m-a felicitat. Oh, rahat! Îl sting”

Nikola Jokic (28 de ani) a purtat-o pe Denver Nuggets spre primul titlu din istorie în NBA și a făcut spectacol la interviuri. +11   FOTO
Nikola Jokic (28 de ani) a purtat-o pe Denver Nuggets spre primul titlu din istorie în NBA și a făcut spectacol la interviuri.

Articol de - Publicat marti, 13 iunie 2023 22:31 / Actualizat marti, 13 iunie 2023 23:21

Nikola Jokic (28 de ani) a purtat-o pe Denver Nuggets spre primul titlu din istorie în NBA și a făcut spectacol la interviuri.

Sportul din Serbia trăiește momente de glorie. Novak Djokovic a cucerit titlul la Roland Garros, a ajuns la 23 de Grand Slam-uri și a devenit cel mai titrat tenismen din istorie. La doar o zi distanță, Denver Nuggets, cu Nikola Jokic protagonist, a trecut de Miami Heat, scor 4-1, în finala NBA.

Eduard Novak, mesaj apocaliptic pe Facebook: „RIP sportul românesc!” » Ministerul Sportului dispare, ajunge agenție sub șefia Gabrielei Firea
Ministerul Sportului
Eduard Novak, mesaj apocaliptic pe Facebook: „RIP sportul românesc!” » Ministerul Sportului dispare, ajunge agenție sub șefia Gabrielei Firea

Întrebat într-o conferință de presă dacă a primit vreun mesaj de la Nole, Djokovic a demonstrat încă o dată că supranumele „Joker” i se potrivește perfect.

VIDEO. Jokic a verificat mesajul de la Djokovic: „Oh, sting telefonul!”

- Este cea mai tare eră din istoria sportului din Serbia? 
- Trebuie să fie! Ah, apropo de felicitări. Ia să văd dacă mi-a scris (Nole). Oh, rahat...

- Câte mesaje ai? 
- Multe, multe. Voi stinge telefonul.

Nikola Jokic, show după titlul cucerit în NBA

Desemnat MVP-ul fnalei NBA din acest sezon, Nikola Jokic a fost întrebat de un reporter dacă va participa la parada de prezentare a trofeului. Jokic a spus că nu e sigur, pentru că trebuie să ajungă acasă, în Serbia, pentru a-și vedea caii de curse.

Nu știu dacă voi participa la paradă. Duminică trebuie să mă duc acasă și să-mi văd caii. Parada e joi, pe la ora 8, după aceea trebuie să merg acasă. Chiar nu știu dacă voi lua parte la eveniment. Poate o să îi cer președintelui să-mi închirieze un avion privat
- Nikola Jokic, vizibil amuzat

Citește și alte știri din sportul internațional: 

Lionel Messi: „Nu voi juca la Campionatul Mondial din 2026”

Au câștigat licitația: Manchester United, vândut pentru 6 miliarde de euro!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
EuSaFiuSanatos
EuSaFiuSanatos  •  14 Iunie 2023, 20:36

IQ de morcov

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close