SPORTURI  »  BASCHET  »  EVENIMENT

Jucătorii lui Hagi au făcut spectacol pe terenul de baschet! Constanța Streetplay a dat startul calificărilor pentru Jocurile Olimpice la baschet 3x3

Articol de GSP - Publicat marti, 13 noiembrie 2018 17:59

Constanța Streetplay, ediția de iarnă, ultimul turneu marca Sport Arena Streetball din 2018, i-a reunit pe terenul de baschet 3x3 pe fotbaliștii de la Viitorul Constanța și pe starul echipei locale de baschet Athletic Constanța.

 Baschetbalistul american Deondre Ray a făcut spectacol cu dunkurile sale, ajutat de Carlo Casap, Alexandru Mățan, Ionuț Vînă și Bradley De Noijeer de la Viitorul Constanța. Casap a fost cel mai curajos dintre fotbaliști și l-a lăsat pe Ray să zboare peste el pentru un slam-dunk, în timp ce Vînă și-a dovedit calitățile de pasator și i-a ridicat baschetbalistului mingea la inel cu o braziliană.

20181111 18261437

Cea de-a doua ediție de iarnă a tradiționalului turneu Constanța Streetplay a reunit la start peste 200 de participanți, la toate categoriile. Turneul s-a încheiat cu victoria echipei Blind Date (Bogdan Cezar Sandu, Mihai Văcărescu, Leonard Filip și Andrei Grosu), care s-a impus în finala categoriei de elită, Open Masculin, 21-12 cu localnicii de la Animal Pack. Campionii au încasat un cec în valoare de 4500 de lei.

Echipele Liceului cu Program Sportiv din Constanța, atât la masculin cât și la feminin s-au impus în competiția școlară, 3x3 Schools Battle. La gimnaziu echipele Scolii 29 “Mihai Viteazul” au reușit de asemenea dubla, câștigând atât la băieți cât și la fete.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close