SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

LeBron James i-a „lăsat mască” pe jurnaliști » Anunț venit de nicăieri: „Mă gândesc serios. Chiar nu știu ce urmează”

LeBron James (38 de ani) ia în calcul retragerea din activitate, în urma eșecului suferit cu LA Lakers în finala Conferinței de Vest, 0-4 la general în fața lui Denver Nuggets.
LeBron James (38 de ani) ia în calcul retragerea din activitate, în urma eșecului suferit cu LA Lakers în finala Conferinței de Vest, 0-4 la general în fața lui Denver Nuggets.

Articol de - Publicat marti, 23 mai 2023 17:37 / Actualizat marti, 23 mai 2023 18:59

LeBron James (38 de ani) ia în calcul retragerea din activitate, în urma eșecului suferit cu LA Lakers în finala Conferinței de Vest din NBA, 0-4 la general în fața lui Denver Nuggets. 

Lakers a pierdut și meciul 4 al seriei cu Denver, scor 111-113, și a ieșit din cărțile unui nou trofeu. LeBron James a avut o prestație excelentă, 40 de puncte, 10 recuperări și 9 pase decisive, dar nu a fost suficient. Starul în vârstă de 38 de ani și-a găsit cu greu cuvintele în conferința de presă de la final.

Simona Halep, arestată preventiv cât cuprinde
EDITORIAL
Simona Halep, arestată preventiv cât cuprinde

LeBron James se gândește la retragere

„A fost un sezon provocator pentru mine, pentru franciză. A fost o călătorie interesantă, dar nu știu... în acest punct al carierei vreau să joc doar pentru trofee. Nu mă pot mulțumi cu finalele de Conferință. Am jucat multe, nu mai a amuzant. 

Vom vedea ce urmează. Chiar nu știu, trebuie să mă gândesc la multe lucruri. Sincer, am multe de analizat cu privire la viitorul meu în baschet”, a spus LeBron James spre uimirea tuturor jurnaliștilor prezenți. 

LeBron James, legendă a baschetului american

LeBron James a făcut primii pași în NBA în anul 2003, draftat cu prima opțiune de Cleveland Cavaliers. A cucerit între timp 4 titluri de campion, două cu Miami, unul cu Cavaliers și unul cu LA Lakers.

Între 2005 și 2023 nu a lipsit niciodată din All-Star Game. Are în palmares 4 trofee de MVP și alte 4 trofee de MVP al Finalei.

Anunțul lui LeBron a venit de nicăieri. Vedeta lui Lakers a declarat în numeroase rânduri că ultimul mare țel al carierei este să joace împreună, în aceeași echipă, cu fiul lui, Bronny James (18 ani).

VIDEO. Rezumatul meciului decisiv al seriei LA Lakers - Denver Nuggets 

Citește și alte știri din sportul internațional: 

ITIA a oferit primele explicații » De ce a cerut o nouă amânare a audierii Simonei Halep

Unul dintre cei mai cunoscuți kickboxeri români, prins dopat » „Rambo” a fost suspendat 4 ani!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
pladimirvutin
pladimirvutin  •  25 Mai 2023, 01:03

Avand in vedere ca a declarat ca se va retrage numai dupa ce va juca un sezon impreuna cu fiul sau, Bronny, cred ca aceasta declaratie a fost facuta mai mult la suparare. Fiul sau va fi eligibil pentru draftul NBA in vara viitoare, adica atunci cand ii expira si lui contractul cu Lakers, fapt care l-a determinat sa declare ca echipa care il va alege pe Bronny, il va primi si pe el, "la pachet". Probabil ca va ramane in activitate, pentru a se asigura ca fiul sau va prinde o pozitie buna in draft.

brentford
brentford  •  23 Mai 2023, 18:42

"LeBron James (38 de ani)" , "Starul în vârstă de 39 de ani"... Ne hotaram si noi? Si,referitor la articol,banuiesc ca va mai juca cel putin un sezon,avand in vedere cifrele fantastice de anul acesta. Long Play The King!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează