SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

VIDEO Nikola Jokic a făcut spectacol în fața lui Victor Wembanyama » Decisiv în victoria lui Denver Nuggets cu San Antonio Spurs

Nikola Jokic // FOTO: twitter.com/nuggets
Nikola Jokic // FOTO: twitter.com/nuggets

Articol de - Publicat luni, 27 noiembrie 2023 10:26 / Actualizat luni, 27 noiembrie 2023 12:24

Campion în sezonul trecut și MVP în finala NBA, sârbul Nikola Jokic (28 de ani) și-a arătat din nou valoarea. A fost decisiv în victoria obținută de Denver Nuggets, 132-120 cu San Antonio Spurs.

Duelul din Ball Arena (Denver), disputat în fața a aproape 20.000 de fani a adus față în față două dintre numele tari din NBA: Nikola Jokic și Victor Wembanyama.

Dominație la Max » Verstappen a reușit în 2023 cinci performanțe nemaivăzute în Formula 1
RECORDURI
Dominație la Max » Verstappen a reușit în 2023 cinci performanțe nemaivăzute în Formula 1

VIDEO Nikola Jokic a făcut spectacol în fața lui Victor Wembanyama. Denver Nuggets, victorie cu San Antonio Spurs

Considerat de mulți cel mai bun baschetbalist al momentului, Nikola Jokic, MVP al sezonului regulat (2021 și 2022) și MVP al finalei din 2023, s-a duelat pentru prima dată cu francezul Victor Wembanyama (19 ani), noua senzație din NBA. Iar sârbul a ieșit câștigător, atât în duelul direct, cât și în duelul pe echipe.

Jokic a reușit o prestație incredibilă. A fost cel mai bun om al partidei, reușind 39 de puncte, cele mai bune din acest sezon, 11 recuperări și 9 pase decisive. La polul opus, Wembanyama a bifat 22 de puncte, 11 recuperări și două pase decisive.

Denver Nuggets a controlat partida, câștigând clar primele trei sferturi: 39-35, 33-25 și 35-24. În ultima parte, Nuggets a luat piciorul de pe accelerație, în timp ce Spurs nu a avut forța să recupereze suficient (22-36). Și s-a terminat 132-120.

În clasamentul Conferinței de Vest, Denver Nuggets e pe locul 4, în timp ce Spurs e ultima (16).

Citește și:

Francesco Bagnaia, din nou campion mondial în MotoGP » Rivalul Jorge Martin, scos din calcule după o ciocnire cu Marquez! Clasamentul final

Mikaela Shiffrin, fantastică la Killington: a 90-a victorie în Cupa Mondială

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
mihrp
mihrp  •  27 Noiembrie 2023, 18:06

Nu pot sa spun ca imi place in mod deosebit acest Jokic, dar prestatia sa e incredibila. De la inceputul sezonului regulat el are triple double ca medie, repet ca medie... niciun alt jucator nu a reusit asta vreodata...

fibra
fibra  •  27 Noiembrie 2023, 13:00

Fabulos Jokic. Nu stiu cum rezista ritmului infernal baschetbalistii si hocheistii NBA si NHL,dar pot sa imi imaginez.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close