SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

VIDEO Scene șocante într-un meci cu miză din NBA » Starul „lupilor” i-a aplicat o „directă” de dreapta unui coleg

Rudy Gobert (30 de ani) l-a lovit pe Kyle Anderson (29 de ani), coechipierul de la Minnesota Timberwolves, chiar în timpul meciului cu New Orleans Pelicans, din ultima rundă a sezonului regular din NBA.
Rudy Gobert (30 de ani) l-a lovit pe Kyle Anderson (29 de ani), coechipierul de la Minnesota Timberwolves, chiar în timpul meciului cu New Orleans Pelicans, din ultima rundă a sezonului regular din NBA.

Articol de - Publicat luni, 10 aprilie 2023 01:17 / Actualizat luni, 10 aprilie 2023 09:48

Rudy Gobert (30 de ani) l-a lovit pe Kyle Anderson (29 de ani), coechipierul de la Minnesota Timberwolves, chiar în timpul meciului cu New Orleans Pelicans, scor 113-108 din ultima rundă a sezonului regular din NBA. 

Minnesota Timberwolves - New Orleans Pelicans a fost unul dintre puținele meciuri cu miză din ultima rundă a sezonului regular. „Lupii” căutau o clasare mai sus în play-in, chiar peste rivalii de astăzi, iar „pelicanii” încercau „să fure” in-extremis ultima poziție din play-off.

Cu ce fotbalist celebru s-a fotografiat astăzi Simona Halep: „Asta da surpriză!”
INEDIT
Cu ce fotbalist celebru s-a fotografiat astăzi Simona Halep: „Asta da surpriză!”

Rudy Gobert și-a lovit colegul în Minnesota - New Orleans

Disputa a avut parte și de un moment mai puțin plăcut. Francezul Rudy Gobert, unul dintre cei mai buni apărători din ligă, sosit în Minneapolis în acest sezon, i-a aplicat o corecție fizică lui Kyle Anderson. 

Totul s-a petrecut în timpul unui time-out. După un schimb intens de replici, Rudy i-a aplicat o „directă” de dreapta. Cei doi au fost despărțiți de colegi. 

Gobert n-a mai fost folosit din acel moment, a rămas cu doar 13 minute în meci. Anderson a continuat și a încheiat cu 8 puncte, 8 recuperări și 4 pase decisive. 

A contribuit la o victorie importantă a celor de la Minnesota, scor 113-108. „Lupii” au încheiat pe locul 8 sezonul regular în Conferința de Vest și vor lupta cu LA Lakers, în play-in, pentru calificarea în play-off.

Gobert, despre atitudinea lui Anderson: „Uneori e un pic cam agresiv în limbaj”

Tensiunile existau deja în vestiarul celor de la Timberwolves. Chiar ieri, Gobert a fost întrebat într-o conferință de presă despre atitudine „de șef” a lui Anderson. 

Kyle vrea să câștige. Da, uneori e un pic cam agresiv în limbaj, dar eu nu o iau personal. Încerc să transform totul într-un lucru pozitiv, să devin cea mai bună versiune a mea. Ador concurența, îmi place ce face pe parchet. Îi face și pe cei din jur mai buni
- Rudy Gobert

Citește și alte știri din sportul internațional: 

FOTO Cu ce fotbalist celebru s-a fotografiat astăzi Simona Halep: „Asta da surpriză!”

FOTO De asta a căzut lupta istorică dintre Tyson Fury și Oleksandr Usyk? Imaginea care „a activat” internetul

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
ChristianTerneus
ChristianTerneus  •  24 Aprilie 2023, 23:07

I think Rudy lost his temper. He should have handled that in private.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  10 Aprilie 2023, 21:28

...aia nu a fost directa ...mai mult l a mangaiat ...colegii au intervenit repede ...

morzadobflicster
morzadobflicster  •  10 Aprilie 2023, 17:17

Desi a fost agresor, e cam greu pentru Wolves sa scape de Rudy. Cu un contract de $40 milioane pe an, va fi foarte greu sa se gaseasca o echipa amatoare sa-l transfere.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează