SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

ȘOCANT! Un star din NBA refuză să meargă la Londra: "Există șanse să fiu ucis!" » A fost reținut la București în 2017

Enes Kanter, într-o dispută cu Giannis Antetokounmpo FOTO: Reuters
Enes Kanter, într-o dispută cu Giannis Antetokounmpo FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 ianuarie 2019 20:16

Baschetbalistul turc Enes Kanter  (26 de ani), centrul lui New York Knicks, refuză să meargă la Londra, pentru obișnuitul meci programat de NBA pe O2 Arena.

Kanter este un critic aspru al președintelui Recep Erdogan și admite că se teme pentru viața lui. New York Knicks va trebui să înfrunte Washington Wizards, pe 17 ianuarie, la Londra, fără centrul turc.

"Există șanse să fiu ucis acolo. Prefer să rămân la loc sigur. Regret enorm că nu pot fi acolo să îmi ajut echipa. Este foarte trist", a declarat baschetbalistul.

18,622,514 $este salariul pe care îl va primi Enes Kanter în 2019

A avut probleme în România

În mai 2017, Enes Kanter a fost reținut ore pe bune pe aeroportul din București. Ambadasa Turciei i-a anulat atunci pașaportul, acuzându-l de complot împotriva lui Erdogan. Baschetbalistul turc era prezent în România pentru a înmâna medaliile unor sportivi de la Școala Turcă. Detalii AICI.

Vezi și: 

VIDEO Luka Doncic domină în NBA » La numai 19 ani, fostul star al lui Real Madrid îi calcă pe urme lui Dirk Nowitzki

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează