SPORTURI  »  BASCHET  »  JOCURILE OLIMPICE 2024

SUA nu suportă umilința! LeBron James a început să sune vedetele din NBA pentru a forma un nou Dream Team la Jocurile Olimpice » Cine e gata să meargă la Paris

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 11 septembrie 2023 17:47 / Actualizat luni, 11 septembrie 2023 19:14

După umilința de la Campionatul Mondial de Baschet masculin, pe care l-a terminat pe locul 4, SUA e acum cu gândul la Jocurile Olimpice de la Paris.

Chiar dacă a venit la Mondial fără marile vedete din NBA, SUA era cotată cu prima șansă la câștigarea turneului. Totuși, americanii au fost învinși de Lituania în grupe, de Germania în semifinale și de Canada în finala mică, astfel că au terminat turneul fără medalie.

Acum, americanii vor să se revanșeze în fața fanilor și să-și recupereze poziția de cea mai puternică națională de baschet. Iar pentru Jocurile Olimpice de la Paris (2024) SUA ar urma să-și facă un nou „Dream Team”, la fel ca în 1992.

România - Franța se vede la TV! Cine a cumpărat drepturile de televizare în ultimul moment
ROMÂNIA - FRANȚA
România - Franța se vede la TV! Cine a cumpărat drepturile de televizare în ultimul moment

După ce LeBron a postat un mesaj care i-a făcut pe fani să viseze la o revenire în națională, pentru JO, presa din SUA scrie că vedeta de la LA Lakers are gânduri serioase în privința revenirii în națională.

SUA ar putea alinia un „Dream Team” la Jocurile Olimpice

Potrivit The Athletic, LeBron James a început să discute cu alte nume importante din NBA pentru a-și anunța disponibilitatea pentru Jocurile Olimpice. 

Astfel, nume precum Stephen Curry, Kevin Durant, Anthony Davis, Jayson Tatum sau Draymond Green ar fi de acord să revină pentru a încerca să aducă americanilor medalia de aur. Pe lângă aceștia, și Devin Booker, Damian Lillard, De’Aaron Fox și Kyrie Irving ar fi interesați de prezența la Jocurile Olimpice.

Astfel, s-ar putea repeta scenariul din 2008. Atunci, echipa supranumită „Redeem Team” spăla rușinea de la Jocurile Olimpice 2004, când SUA a terminat pe 3, și câștiga aurul. Din acea echipă făceau parte nume precum LeBron James, Kobe Bryant, Carmelo Anthony, Dwyane Wade, Jason Kidd sau Chris Paul. 

LeBron a fost la Jocurile Olimpice din 2004 (bronz), dar și la cele din 2008 și 2012, când a luat aurul.

Citește și:

Badr Hari a refuzat să mai lupte în gala de la Paris în semn de omagiu pentru victimele cutremurului din Maroc: „Cei de acolo fac totul ca să găsească cadavrele”

Antonio Colamonici, antrenorul loturilor naționale de canotaj: „Suntem o mare familie, mă simt ca acasă"

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
fibra
fibra  •  12 Septembrie 2023, 07:07

Astia care castiga zeci de milioane de dolari cred ca sunt asa de impresionati de nu mai pot dormi de grija.

mr90
mr90  •  11 Septembrie 2023, 20:17

Care umilința ametitilor ???

dobrin
dobrin  •  11 Septembrie 2023, 19:49

La noi Burleanu a fost multumit cu retrogradarea din Liga Natiunilor si i-a prelungit contractul lui Edi ca sa mai bifeze o necalificare.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează