SPORTURI  »  BASCHET  »  INCIDENT

Vești bune despre starea celor doi baschetbaliști înjunghiați + Medicii români i-au convins să renunțe la decizia de a părăsi România

Darrel Bowie, în stânga, și Joseph McClain, în dreapta // FOTO: debraila.ro
Darrel Bowie, în stânga, și Joseph McClain, în dreapta // FOTO: debraila.ro

Articol de - Publicat luni, 17 septembrie 2018 11:28

Baschetbaliștii americani Darrell Bowie (25 de ani) și Joseph McClain (24 de ani), legitimați la ACS Cuza Sport Brăila, au fost înjunghiați în noaptea de sâmbătă spre duminică la o terasă din oraș! (Detalii pe larg, AICI)

Veștile despre starea acestora sunt astăzi pozitive. Transferat la Spitalul Floreasca din București, Darrell Bowie se află într-o stare bună. El suferise multiple răni, având inclusiv plămânul perforat în urma loviturilor primite în timpul atacului.

Totuși, conform Libertatea, medicii spun că transferul la o unitate spitalicească din București s-a făcut pentru a preîntâmpina eventuale complicații, nu pentru că starea lui s-ar fi înrăutățit brusc.

Joseph McClain e în continuare internat la un spital din Brăila, dar medicii suțin că e în afara oricărui pericol.

Mai mult, cei doi au renunțat la ideea de a se transfera din România după ce au văzut cât de bine au fost tratați de medicii din România, mai scrie Libertatea.

  • CONTEXT: Cei doi sportivi au fost atacați cu cuțite și loviți cu sticle într-un bar. Aceștia au fost transportați de urgență la spital, unde au fost operați. Starea lui McClain este stabilă, iar veștile au început să fie mai bune și în ceea ce privește situația lui Darrell Bowie, transportat ieri cu un elicopter SMURD la București. (Toate detaliile, AICI)

Vezi și:

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează