SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

VIDEO Cea mai mare controversă din cariera lui Michael Jordan: „A vrut să-mi câștige virginitatea la barbut”

Michael Jordan // FOTO: Guliver/GettyImages
Michael Jordan // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 martie 2019 13:19

Michael Jordan, cel mai mare baschetbalist din istorie, a fost în centrul unei controverse uriașe după dezvăluirile făcute de Kennedy, o celebr[ prezentatoare a postului MTV din anii '90.

Kennedy a povestit în cartea sa cum Michael Jordan a vrut să facă un pariu, în 1995, pentru virginitatea ei. Kennedy susține că ea și Michael Jordan erau în baia unui restaurant în New York și baschetbalistul a scos niște zaruri și i-a propus să joace „craps” (n.r. un joc asemănător barbutului).

kennedy

Mi-a zis că e timpul să jucăm pentru ceva. «Dacă voi câștiga, vii cu mine în camera de hotel în seara asta»”. Kennedy a spus că s-a speriat, gândindu-se la mărimea penisului lui Jordan și la faptul că la acea vreme era virgină. „Credeam că îmi va distruge vaginul dacă va câștiga acel joc de pe podeaua din baia bărbaților”, a spus Kennedy.

Aceasta i-a propus lui Michael ca miza să fie bilete la un meci al celor de la New York Knicks. Baschetbalistul și-ar fi dat seama că a fost refuzat și a încercat să pară că ea ar fi fost cea care ar fi venit cu propunerea: „Știi, eu sunt căsătorit, nu mai bine jucăm pentru bilete la Nets?”. Kennedy a acceptat și a câștigat biletele.

Cartea în care au apărut dezvăluirile:

0701 the book kennedy 1

Vezi și:

VIDEO FABULOS! Comentatorii l-au numit „cel mai tare coș din istoria Euroligii” » Rudy Fernandez a redus la tăcere 18.000 de fani greci cu o aruncare în ultima secundă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
gerularupeimana
gerularupeimana  •  13 Aprilie 2019, 23:45

Alo, moderatorii, noua ne ia mai putin timp sa ne facem conturi noi decat voua sa ni le blocati. Oricum, am ad-block plus si nu imi apare nici o reclama, un cent nu castigati de pe urma mea, asa ca spor la munca patriotica!

rocky2
rocky2  •  02 Aprilie 2019, 16:12

Toate *** ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1033569953497840
Bisarius Foxx  •  01 Aprilie 2019, 10:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close