SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

VIDEO + FOTO 4 momente de neratat de la debutul sezonului de NBA! Golden State a pierdut în ultima secundă, accidentare de GROAZĂ a lui Gordon Hayward şi moment emoţionant cu LeBron James

FOTO: Reuters +5   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 octombrie 2017 12:56

Sezonul NBA a debutat cu două partide de foc. Cleveland Cavaliers s-a impus în faţa lui Boston Celtics, scor 102-99, în timp ce campioana en-titre, Golden State Warriors, a pierdut dramatic, 121-122, în faţa lui Houston Rockets.

Prima partidă din actualul sezon, cea dintre Cleveland şi Boston, a fost marcată de accidentarea îngrozitoare suferită de Gordon Hayward. Primele veşti spun că starul lui Boston şi-a fracturat glezna stânga, după doar 6 minute petrecute pe parchetul din Quicken Loans Arena.

Meciul a fost pe muchie de cuţit, decis în ultimul minut, când LeBron a ieşit la rampă. A marcat două puncte şi i-a oferit o pasă magistrală lui Love, care singur la 3, în 0 grade, a închis tabela. 

Moment emoţionant între lebron şi irving

Relaţiile dintre LeBron James şi Kyrie Irving  sunt în continuare bune, în ciuda transferului din această vară. 

Campionii, învinşi la debut

Houston Rockets a răsturnat toate calculele hârtiei. Primul meci oficial cu Chris Paul şi James Harden pe teren nu a început tocmai bine. După un prim sfert echilibrat, a urmat desprinderea celor de la Golden State, până la un maxim de 17 puncte. Ultimele secunde din ultimul sfert au fost un adevărat carusel. Kevin Durant reuşise un coş la limita cronometrului, iar fanii din Oracle Arena sărbătoreau victoria. Reluarea oficială a demonstrat că aruncarea a fost lansată cu câteva fracţiuni de secundă mai târziu, iar Harden, autorul unui double-double, a reuşit să conducă echipa spre prima victorie stagională.

Scandal în Chicago

Nikola Mirotic, spaniolul cu origini muntenegrene, actualmente la Chicago Bulls, a suferit fracturi multiple la nivelul feţei după o încăierare cu al său coleg, Bobby Portis. Medicii echipei au anunţat că Mirotic va avea nevoie de operaţie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  18 Octombrie 2017, 15:43

Peoples ....oameni..este unul care rade si face poza!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează