SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

VIDEO LeBron James a venit cu paharul cu vin la meciul lui Lakers :D » 3 momente geniale petrecute sâmbătă în NBA

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 decembrie 2018 17:30

Sâmbătă dimineață a fost zi plină în NBA. Zece partide spectaculoase cu 3 faze monumentale care vor rămâne mult timp în memoria fanilor baschetului. 

LeBron și paharul cu vin

LeBron James, accidentat, a venit la Staples Center să își susțină colegii de la Lakers în derby-ul din Los Angeles cu Clippers, pierdut cu 107-118. Starul de 33 de ani a făcut spectacol la sosire, intrând în arenă îmbrăcat cu un sacou peste hanorac și cu un pahar cu vin în mână.

Majoritatea fanilor s-au amuzat pe seama imaginilor, însă vedeta lui Lakers a fost și criticată, gestul fiind interpretat ca o lipsă de respect la adresa rivalilor și a colegilor. În urmă cu un an, James punea pe seama vinului faptul că e în cea mai bună formă. Mărturisea atunci că, după ce a împlinit 30 de ani, a început să bea măcar un pahar cu vin pe zi.

Fiecare jucător cu VAR-ul lui

Blake Griffin, vedeta lui Detroit Pistons, și-a pierdut cumpătul în timpul confruntării cu Indiana Pacers, 88-125. Nemulțumit de deciziile pe care le luau arbitrii, acesta a profitat de o pauză pentru a se contra cu unul dintre oficiali. Griffin a luat o tabletă de pe margine și i-a arătat arbitrului reluarea uneia dintre fazele controversate ale meciului. Tot nu a reușit să îl convingă că decizia a fost una greșită, arbitrul nelăsându-se impresionat de VAR-ul improvizat de Griffin. :)

Și-a uitat tricoul la vestiar

Al treilea moment demn de cascadorii râsului s-a petrecut la meciul dintre Minnesota Timberwolves și Atlanta Hawks, 120-123 după prelungiri. Andrew Wiggins n-a prins o zi deloc bună. A marcat 16 puncte, însă a ratat 9 din 14 aruncări din acțiune și 7 din 12 aruncări libere. Primele semne că va fi o zi proastă s-au văzut cu câteva secunde înainte să înceapă meciul. Wiggins era să își piardă locul în echipa de start, după ce și-a uitat tricoul la vestiare. A avut însă noroc că staff-ul său s-a mișcat repede și a putut intra pe teren din primul minut.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
312413725756299
Sorin Popescu  •  30 Decembrie 2018, 18:40

Dacă vă uitați mai bine chiar este un pahar cu vin (nu de vin cum au văzut cei de mai sus) Oricum nu juca așa că în timpul liber putea face ce vroia.

kordell
kordell  •  30 Decembrie 2018, 01:16

E un pahar de plastic in care poate fi orice , bateti campii .

859779594095355
Nick Rasu  •  29 Decembrie 2018, 20:28

Si care e problema prostilor...e pahare "de vin" atata timp cat nu e "cu vin" ... e vreo lege cu ce pahar merge in mana... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează