SPORTURI  »  BOX  »  COVID-19

COVID-19. Celebrul arbitru Eddie Cotton, răpus de coronavirus: el a condus disputa istorică dintre Lennox Lewis și Mike Tyson

Articol de - Publicat sambata, 18 aprilie 2020 11:11

Eddie Cotton, unul dintre cei mai renumiţi arbitri de box din Statele Unite, a încetat din viaţă vineri, la vârsta de 72 de ani. Între partidele conduse din ring se numără și disputa istorică dintre Lennox Lewis și Mike Tyson.

Unul dintre cei mai cunoscuți arbitri de peste Ocean, americanul Eddie Cotton a încetat din viață vineri, răpus de coronavirus. Soția sa, Ruby Cotton, a precizat că Eddie a fost internat în urmă cu două săptămâni cu pneumonie, fiind diagnosticat ulterior pozitiv la Covid-19.

Cotton a început să lucreze în boxul profesionist în 1992 şi s-a retras în 2014, ocupând ulterior un post în cadrul conducerii Federaţiei internaţionale de box. El a condus mai multe meciuri pentru titlul mondial, însă şi-a câştigat notorietatea în urma disputei pe care britanicul Lennox Lewis a câştigat-o în faţa americanului Mike Tyson, pe 8 iunie 2002.

VIDEO. Cele mai importante momente din lupta Lennox Lewis - Mike Tyson:

Citește și alte știri despre coronavirus în sport:

Efectele coronavirusului în Argentina: statuia lui Diego Maradona „poartă” mască

CORONAVIRUS. Un jucător suedez, mărturie zguduitoare despre coșmarul COVID-19: „Îmi venea să-mi smulg pielea. Atunci a început infernul”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează