SPORTURI  »  BOX  »  DUEL

DANIEL GHIȚĂ - CĂTĂLIN MOROAȘANU / Un nou episod din războiul Ghiță-Moroșanu: "Ai mințit de s-au zguduit Carpații!"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 ianuarie 2019 09:45

Daniel Ghiță a început anul 2019 la fel cum l-a terminat pe cel trecut, cu un atac la adresa lui Cătălin Moroșanu. În plus, cel poreclit "Samuraiul" i-a atribuit câteva porecle celui cu care s-ar putea lupta anul acesta într-o gală specială.

"La mulți ani, tuturor românilor! Un an nou Binecuvântat! Multă sănătate, să vă dea Dumnezeu mult noroc și cei plecați peste hotare să nu uitați că sunteți frații noștri și vă iubim! Inimile românilor bat pretutindeni în lume! Avem șapte vieți, șapte inimi…neamul nostru românesc nu o să piară niciodată!

Ma iertați, că eu rămân Eu și am curajul să deranjez, pe unii care nu le place sa audă adevărul… Pentru Moropinochhio sa îți aducă 2019 un nas mare în 2018, pentru că ai mințit mult.. Ai mințit de s-au zguduit Carpații! Așa e când te chiloțărești pe bani grei și te deranjează adevărul.. Poate următoarea luptă o poți face cu Bugs Bunny?", a scris Daniel Ghiță pe contul său de Facebook.

ghita

Promotorul Eduard Irimia a spus că lupta dintre Ghiță și Moroșanu ar putea beneficia de o bursă record pentru România: "Valoarea reală a acestui meci la nivelul ăsta de popularitate merită ambii sportivi o bursă de minimum 50.000 de dolari pentru fiecare".

Daniel Ghiță a pornit scandalul cu Cătălin Moroșanu în urmă cu trei luni, când l-a provocat pe cel poreclit "Moartea din Carpați". Apoi totul a degenerat pe Facebook, când Ghiță i-a jignit pe apropiații lui Moroșanu.

Citește și:

GHIȚĂ vs BENNY ADEGBUYI // VIDEO Reacție surprinzătoare a lui Ciprian Sora pe scandalul momentului în kickboxingul românesc

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
gtn5
gtn5  •  03 Ianuarie 2019, 20:28

voi nu intelegeti ca astia fac circ ieftin ca sa mai scoata un ban ?am mai discreditat un sport.

andrei.33
andrei.33  •  03 Ianuarie 2019, 18:18

Circ ieftin promovat de ziarul de scandal piscicol, gsp.ro

peluza
peluza  •  03 Ianuarie 2019, 12:23

Ghita nu mai pare asa gras. Morosanu sa accepte meciul!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close