SPORTURI  »  BOX  »  GALA DE LA CRAIOVA

DANIEL GHIȚĂ vs CĂTĂLIN MOROȘANU // Ghiță și-a anunțat următorul adversar și a lovit din nou în Moroșanu, la Gala de la Craiova: "Nici nu știa să țină garda"

Daniel Ghiță și Ernesto Hoost
Daniel Ghiță și Ernesto Hoost

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 decembrie 2018 09:13

Cătălin Moroșanu l-a distrus pe croatul Ivo Cuk în primele secunde ale meciului de la Craiova, iar românul și-a bătut recordul pentru cel mai rapid KO din carieră.

Daniel Ghiță (37 de ani) n-a ratat nici de această dată ocazia să-l ironizeze pe Moroșanu. Ghiță și-a anunțat și următorul adversar, care va fi Petr Vondracek (41 de ani) din Cehia. Lupta ar urma să aibă loc în luna martie a anului viitor. Cehul are 82 de meciuri pe reguli de kickboxing și a câștigat 54 (32 prin KO).

"Așa cum am spus, a fost un show ieftin, circ. Cuk nu știa nici măcar să țină garda!

Era jenant ca Sebastian Ciobanu să fie arbitru!? Când el este luptător și prietenul lui Moroșanu, îl pui pe post de arbitru? Deontologia? Arbitrii trebuie să fie neutri! Voi sta cu ochii pe voi, țip până încetați cu show-ul și respectați kickboxul românesc! Luptați cu adversari de același nivel!", a scris Ghiță pe contul său de Facebook.

48359172 2500033226738409 5501034932085981184 n
Foto: Facebook Cătălin Moroșanu

 Într-o altă luptă din gala de aseară de la Craiova, Andrei Stoica l-a făcut KO în câteva secunde pe portughezul Luis Morais.

Daniel Ghiță a pornit scandalul cu Cătălin Moroșanu în urmă cu două luni, când l-a provocat pe cel poreclit "Moartea din Carpați". Apoi totul a degenerat pe Facebook, când Ghiță i-a jignit pe apropiații lui Moroșanu.

Citește și:

GHIȚĂ vs BENNY ADEGBUYI // VIDEO Reacție surprinzătoare a lui Ciprian Sora pe scandalul momentului în kickboxingul românesc

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
brancusi
brancusi  •  15 Decembrie 2018, 21:32

E foarte adevarat ca Daniel a cam depasit masura,dar dpdv sportiv are perfecta dreptate,chiar nu v-ati plictisit de maimutarelile lui Morosanu,fratii Scoica si alti eroi de telenovele care bat in 20-30 de secunde tot soiul de paznici de discoteci de pe te miri unde si apoi se autoproclama campioni mondiali???

761094350703709
Dinu Gabriel  •  15 Decembrie 2018, 15:59

Am ajuns rău, dacă ne certăm, ne ponegrim noi , românii , între noi...Ce nu se mai vorbea despre el (Ghiță)??? ...și atunci hai să scot mesaje pe FB, să murdăresc, să ponegresc pe oricine , care eventual este pe val acum!!! Hala sportiv ,halal spirit de fair play la acest Ghiță. Păcat de el, căci are totuși rezultate frumoase , dar.....

shdx
shdx  •  15 Decembrie 2018, 14:11
Postat de gazistu pe 15 Decembrie 2018, 11:45

Ghita, care timp de 8 ani nam mai zuai de el, acum de ciuda, ca Morosanu e mai mediatizat ca el...si face si bani....se da cocos, ..pai sa-l vedem pe Ghita daca se bate el cu adversari cu care so batut Morosanu!!!

Nu te supara "gazistu" dar tu ori esti prost ori esti prost?Tu realizezi ce vb?Ia vezi cu cine s-a luptat Ghita si cu cine s-a luptat Morosanu.S-a batut si el cu 1-2 luptatori mai buni (care Ghita ia facut KO intr-o repriza) si a luat ko in 20 de sec.Tu nu realizezi ce vb.Tu nu ai fi frustrat sa stii ca ai fost campion mondial si ca vin luptatori de genu lui Morosanu si care lumea ii mediatizeaza.Noi in Romania luptator mai bun ca Ghita nu am avut si nu o sa avem prea curand.Apropo vezi Benny Adegbuyi vs Ben Saddik ce a facut Benny care e considerat cel mai bun luptator roman la momentu asta si vezi ce a facut Ghita cu Saddik.Sa nu ma crezi un mare fan Ghita il respect enorm pe Benny ca sportiv ca om la fel si Morosanu dar nu poti sa faci comparatie intre ei.Aici este un fel de Liga Campionilor vs Intertoto daca mai stii competitia.In rest numai bine sper ca va avea loc lupta pt ca este un castig pt romani dar as vrea sa fie un sistem PPV ca la americani sa dai $ sa vedem acolo cine vrea cu adevarat sa vada o lupta si cine e scuipator de seminte.O zi buna !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează