SPORTURI  »  BOX  »  BOX

EXCLUSIV Bomba anului! Ronald Gavril organizează întâlnirea dintre Floyd Mayweather și Gigi Becali: „Vreau să-i pun la masă pe amândoi” + Condiția ca „Money” Mayweather să investească în România

Ronald Gavril alături de Floyd Mayweather // Foto: Instagram +6   FOTO
Ronald Gavril alături de Floyd Mayweather // Foto: Instagram

Articol de - Publicat vineri, 22 februarie 2019 09:15

Românul Ronald „Fiorul” Gavril (32 de ani), pugilistul impresariat de Floyd Mayweather, a acordat un interviu în exclusivitate pentru GSP.ro.

Boxerul român a vorbit despre ultima victorie de la sfârșitul anului 2018 împotriva lui Antowyan Aikens, despre relația cu Floyd Mayweather, dar și despre o eventuală întâlnire pe care ar vrea s-o organizeze între impresarul său și Gigi Becali.

- Ronald, cum a fost meciul cu Antowyan Aikens?
- A fost perfect. Mă simt foarte bine dupa meciul cu Aikens, totul a funcționat cum trebuie. Acum urmează să-mi fie organizat un alt meci la începutul acestui an. Încă nu știu mai multe detalii.

ronald gavril romania
Ronald Gavril după victoria cu Aikens // Foto: Instagram

- Tu ai venit după două înfrângeri consecutive. Cum te-ai motivat înaintea meciului cu Aikens? Sau cine a reușit să te motiveze?
- Eu singur m-am motivat! Am un obiectiv de îndeplinit! Din 2011 sunt într-o misiune. Vreau să câștig titlul mondial.

- Ai discutat cu Mayweather după meci? Ce ți-a transmis?
- Da am vorbit cu Floyd și a zis să rămân în formă că o să am meci foarte curând și că voi fi campion!

- Până când mai ai contract cu agenția de impresariat a lui Mayweather?
- Nu știu până când mai e contractul, dar mai e destul timp. Din 2013 sunt în echipa lui Floyd și din 2013 suntem ca o familie.

 „Sunt pregătit să lupt pentru titlul mondial”

- Ești gata să lupți din nou pentru titlul mondial?
- Sunt pregătit pentru oricine la această categorie. Sper la final de an să pot avea din nou șansa să lupt pentru titlul mondial!

- Când vei lupta într-o gală în România? Poate chiar într-o gală pentru titlul mondial.
- Îmi doresc foarte mult să lupt în România, să boxez în fața romanilor, dar pentru asta trebuie să devin campion.

19 victoriiși 3 înfrângeri are Ronald Gavril în carieră la profesioniști

- Ce idol ai avut în box și de ce?
- Pe Floyd, când e în ring e un adevărat artist! Nu primește lovituri, ăsta e secretul în box. Cine cunoaște box știe ce vreau să zic. Și Evander Holyfield e un supercampion.

- Care e cea mai frumoasă amintire a ta din box?
- Cu siguranță e momentul în care am semnat cu «regele» Floyd. Și atunci când am boxat cu David Benavidez pentru titlul mondial prima dată. La finalul acelui meci, Floyd a venit și mi-a zis că am câștigat, deși arbitrii au spus altceva.

- De ce crezi că toți marii campioni români din box au ales să se pregătească în străinătate? De câțiva ani și tu te antrenezi în SUA.
- În România sunt condiții, dar nu și box profesionist adevărat! Sper ca în viitor să creștem și noi în Romania nivelul boxului profesionist. Sunt foarte mulți pugiliști amatori care vor să facă box profesionist, dar, din păcate, nu e nimeni profesionist să facă treaba asta cu ei.

- Te-ai gândit vreodată să renunți la box?
- Niciodată! După retragere voi rămâne tot în box.

„Sper să-l pun pe Floyd la masă cu Becali”

- Ce spui despre ultimul meci demonstrativ câștigat de Mayweather, care a încasat 9 milioane de dolari în doar 139 de secunde?
- Nu pot decât să-l felicit, merită fiecare dolar! A muncit foarte mult, nimeni nu i-a dat nimic gratis.

- Urmărești fotbalul românesc? L-ai vedea pe Mayweather investind la o echipă din România?
- Urmăresc echipa națională! Daca cifrele sună bine pentru Floyd, atunci el se bagă.

- Cu ce personaj din fotbalul românesc l-ai asemăna pe Mayweather? Mulți spun că seamănă din punctul de vedere al extravaganței cu Gigi Becali.
- Da, au văzut bine oamenii. Sper să îi pun curând la masă pe amândoi.

ronald gavril floyd mayweather
+7 FOTO
Ronald Gavril alături de Floyd Mayweather // Foto: Instagram

- Ai trecut prin multe momente grele până ai ajuns unde ești acum. Ce mesaj le-ai transmite tinerilor care fac sport și dintr-un motiv sau altul nu se pot întreține doar din sport?
- Nu renunțați niciodată la visurile voastre. Și eu am avut momente foarte grele, în 2012 managerul meu m-a abandonat în Los Angeles și eram la un pas să mă întorc în România, asta este doar una dintre problemele cu care m-am confruntat. Dar au fost mai multe! Munciți pentru visul vostru, nimic nu vine fără muncă, seriozitate, disciplină. Trebuie să vă dedicați în totalitate pentru ceea ce faceți.

 Vezi și:

VIDEO EXCLUSIV Dan Alexa, declarații INCENDIARE despre venirea la FCSB: „I-am spus lui Becali că vreau să fiu șef în vestiar, dar MM Stoica nu m-a vrut”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
andrei1337
andrei1337  •  22 Februarie 2019, 17:02

Dacă știe "***", "***", "***", "ba nenorocitule", "pentru ca de ce", "***", "hehehehehe" atunci se poate întâlni cu domnul Becali.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ropo
ropo  •  22 Februarie 2019, 15:10

Articol de doi lei

1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  22 Februarie 2019, 14:26

Cine e Ronald asta? Cati are Floyd din astia in curtea sa? Ce urmareste sucker-ul asta cu asemenea fake news-uri? Amaratul nostru de campionat nu intereseaza pe nimeni dinafara, dovada ca NIMENI nu investeste si nu va investi vreodata in el in afara autohtonilor care spala bani. Riscul de a nu-ti mai vedea banii vreodata este enorm, dar daca speli cu o rata de 50% este OK.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează