SPORTURI  »  BOX  »  DISTRACȚIE

GALERIE FOTO Floyd Mayweather șochează pe Instagram! S-a fotografiat alături de 3 femei îmbrăcate ca într-un ritual de sadomasochism

FOTO: Instagram +4   FOTO
FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 noiembrie 2017 14:21

După ce s-a retras, fostul pugilist Floyd Mayweather, 40 de ani, profită de fiecare ocazie pentru a uimi pe toată lumea.

După ce a mai jucat un ultim meci, învingându-l pe Conor McGregor în Las Vegas, câștigând încă 300 de milioane de dolari și ajungând la 50 de victorii și nicio înfrângere, Floyd Mayweather continuă să șocheze cu stilul său excentric.

De curând, faimosul boxer american în vârstă de 40 de ani s-a fotografiat înconjurat de 3 femei îmbrăcate ca într-un ritual de sadomasochism. "Să ai doar una e prea aproape de a nu avea niciuna. La naiba, îmi iubesc viața!", a exclamat "Money" pe contul său de Instagram.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
485809194904413
Costel Tudor  •  05 Noiembrie 2017, 22:08

Un mascarici caruia i se permite cam mult !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează