SPORTURI  »  BOX  »  CATEGORIA GREA

Greul Bogdan Dinu a fost făcut KO de "Big Baby" Miller » Amenințări la finalul partidei: "Să vedem dacă răspunde la telefon"

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 noiembrie 2018 10:26

Bogdan Dinu (32 de ani) a pierdut prin KO în runda a 4-a înfruntarea pentru titlul WBA la categoria grea contra americanului Jarrel Miller (30 de ani).

Înfruntarea din Kansas Star Arena dintre cei doi grei neînvinși a fost una fără istoric. "Big Baby" Miller a pus stâpânire pe ring din startul partidei. În runda a 4-a a reușit să îl trimită la podea de două ori pe sportivul din Buzău, înainte ca arbitrul să oprească definitiv lupta.

Bogdan Dinu suferă astfel prima înfrângere din cariera de profesionist. Palmaresul greului buzoian este acum de 18 victorii și un eșec.

Spectacol după meci

"Big Baby"a provocat pe toată lumea după victoria împotriva lui Dinu: "Mă gândesc deja la pasul următor. Vreau să mă bat cu învingătorul dintre Derek Chisora și Dillian Whyte. Am auzit și de Trevor Bryan, alt boxer neînvins. Să vedem dacă răspunde la telefon, să îi pot distruge și lui cariera".

23-0este palmaresul lui Jarrel Miller. Americanul a obținut 19 victorii prin KO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
kingdon
kingdon  •  18 Noiembrie 2018, 17:56
Postat de Vlad Ioan pe 18 Noiembrie 2018, 12:51

Lasa ma ca esti tu mare valoare ca stai si critici pe altii. Frustratule!

mai *** uita te atent, nici nu il atinge "curat", doar l-a sters si *** s-a a aruncat in sant. s-a dus sa ia si el niste banuti....un distrus carne de tun.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pma77
pma77  •  18 Noiembrie 2018, 13:29

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

967516593280868
Vlad Ioan  •  18 Noiembrie 2018, 12:51
Postat de kingdon pe 18 Noiembrie 2018, 12:34

alta gogoasa rasuflata !! se taraste prin ring in patru labe ca bute, alt no name...stati dreaqu acasa...

Lasa ma ca esti tu mare valoare ca stai si critici pe altii. Frustratule!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează