SPORTURI  »  BOX  »  CONFLICT

Leonard Doroftei continuă războiul cu autoritățile din Ploiești: „Am câștigat procesul, dar nu vor să-mi dea autorizație de funcționare”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 februarie 2019 11:29

Chiar dacă susține că a câștigat procesul deschis autorităților din Ploiești, Leonard Doroftei este departe de a rezolva conflictul pe care îl duce cu ceva timp cu autoritățile locale.

Fostul pugilist a avut un pub într-un imobil cu bulină roșie situat în centrul orașului, însă a fost obligat de Primărie să evacueze locația.

Și-a mutat localul într-un spațiu amenajat la una din peluzele stadionului „Ilie Oană”, dar tot nu e mulțumit de situație.

„Am câștigat procesul, dar nu vor să-mi dea autorizație de funcționare. O lege îți dă dreptate, alta îți dă în cap. Ei m-au închis, eu ce să fac? Am semnat un contract pe 25 de ani și ei m-au dat afară după 11. Dacă tu mă închizi, eu de unde să mai fac plățile?”, a declarat, pentru Libertatea, Leonard Doroftei.

Fostul campion mondial WBA ia în calcul să intre în insolvență cu vechea lui firmă și acuză că ceilalți locatari stau și acum în imobil și că doar lui i se refuză accesul cu pubul în care a investit banii câștigați din box.

Citește și:

Ronald Gavril organizează întâlnirea dintre Floyd Mayweather și Gigi Becali: „Vreau să-i pun la masă pe amândoi”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
alexbarosanu
alexbarosanu  •  28 Februarie 2019, 13:50

aceeasi situatie e si pentru unii patroni care au magazine in Bucuresti pe bd,magheru sau pe calea victoriei

Vezi toate comentariile (1)
Comentează