SPORTURI  »  BOX  »  DEZVĂLUIRI

Leonard Doroftei trece prin momente grele » Vrea să plece din țară: "Trebuie să fiu alături de ei"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 noiembrie 2018 12:33

Leonard Doroftei (48 de ani) a fost obligat să renunțe la Doroftei Pub și și-a mutat afacerea la peluza 1 a stadionului "Ilie Oană". Fostul mare pugilist se confruntă cu mari probleme și spune că familia lui vrea să plece din țară.

"Am pus suflet într-un pub. Au fost problemele care au fost și mi-au stricat absolut tot drumul. Și acum încerc să merg mai departe, să-mi duc crucea singur. Sunt un campion sau...am fost un campion și rămân în continuare, pentru că lupt pentru visul meu și ceea ce cred.

Nu sunt certuri cu primăria. Singura mea dorință a fost să mă cheme la o discuție. Nu poți să-mi trimiți scrisoare de evacuare. Drept dovadă, singurul care a plecat din blocul ăla sunt eu. Trăiesc într-o țară în care trebuie să respect legea, lucru pe care l-am făcut", a declarat Leonard Doroftei la TV Digi Sport.

Doroftei recunoaște că familia sa se gândește la plecarea din România: "Eu nu mă gândesc, dar familia da, s-a gândit. Vor să plece și trebuie să fiu alături de ei. Ei sunt familia mea și trebuie să-i susțin, să fiu lângă ei. Nu m-am întors acasă pentru un loc de teren care nu el al meu, e al primăriei, pentru o afacere pe care mi-au luat-o la prima strigare. Asta după ce am investit banii mei munciți, știți cum am câștigat banii, eu nu am câștigat la loto. Este o rușine pentru noi ca oameni, ca oraș, să ai un om care a răsturnat munții, care a scos lumea în stradă, și să-l arunci...nu poți să faci lucrul ăsta".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
795297474146781
Stanciu Mihai  •  05 Decembrie 2018, 06:43

ai *** nenorociti, stricati o tara si apoi fugiti sa oarazitati si in alte locuri

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

795297474146781
Stanciu Mihai  •  05 Decembrie 2018, 06:41

ba nenorocitule, dupa ce ai votat ciuma rosie, vrei sa parasesti romania? ce sa cauti tu ba in canada? vreti savraspandiri ciuma rosie si aici? nu va merge ba ca aici omul de rand are ceva in cap nu ca astia care fac rating la latrinele tv din romania mult prea multi

2775681779375517
Obelus Gaul  •  04 Decembrie 2018, 21:52
Postat de onduku pe 29 Noiembrie 2018, 14:10

1. Bute a avut adversari mai bine cotati decat Doroftei si si-a aparat titlul de 9 ori. Adica eu ma pricep la box. Doroftei si-a aparat titlul 1 singura data. 2. E aberant ce spuneti dumneavoastra, Doroftei este si campion mondial si european de amatori, dublu medaliat la 2 olimpiade. Cat despre Bute, dar nu vorbim de el, a fost medaliat la Mondiale si el dar a facut trecerea la profesionisti foarte repede. Dumneavoastra ce ati facut pentru Romania?

si ce anume a facut Doroftei pentru Romania ?

Vezi toate comentariile (38)
Comentează