SPORTURI  »  BOX  »  PACQUIAO VS MAYWEATHER

Manny Pacquiao - Floyd Mayweather // VIDEO Întâlnire de gradul zero » Pacquiao a dat peste Mayweather în timpul meciului dintre Lakers și Golden State

FOTO: Captură @Facebook
FOTO: Captură @Facebook

Articol de GSP - Publicat marti, 22 ianuarie 2019 16:49

Manny Pacquiao (40 de ani) și Floyd Mayweather (41 de ani) s-au întâlnit, neprevăzut, la meciul de NBA dintre LA Lakers și Golden State Warriors. 

Pacquiao și Mayweather sunt aproape de a stabili o nouă înfruntare. Declarativ, relațiile dintre ei sunt unele tensionate. În realitate, cei doi s-au salutat cordial în timpul partidei dintre Lakers și campioana NBA Golden State, câștigat de oaspeți, scor 130-111. 

Americanul, prezent în primul rând al arenei Staples Center, a fost surprins de salutul prietenesc venit de la Pacquiao. 

VREA REVANȘA CU MAYWEATHER

După meciul câștigat la puncte contra lui Adrian Broner, 29 de ani, Pac-Man și-a amintit de rivalul său, Floyd Mayweather, și a spus că este gata de încă un meci cu pugilistul american, actualmente retras din activitate.

Să-i spuneți lui Floyd să revină în ring. După aceea vom lupta. Sunt gata să mă lupt din nou cu el”, a declarat Pacquiao.

CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN PRIMUL MECI PACQUIAO - MAYWEATHER

În prima confruntare, Mayweather a reunit centurile WBA, WBC, WBO și The Ring, după ce l-a învins prin decizie unanimă pe filipinez. Toți cei trei arbitri au văzut o victorie categorică a americanului, 116-112, 116-112, respectiv 118-110. Verdictul a stârnit controverse, mulți specialiști considerând că partida a fost mult mai echilibrată. Cifrele însă au fost de partea lui ”Money” Mayweather, acesta având mult mai multe lovituri clare, 148, față de 81 ale lui Pacquiao. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează