SPORTURI  »  BOX  »  CEL MAI BUN DIN ISTORIE

Myke Tyson îl DISTRUGE pe Floyd Mayweather: "E mic și speriat. Nu-și poate duce nici odraselele la școală de unul singur și vorbește despre măreție?!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 ianuarie 2019 16:43

Floyd Mayweather Jr. (41 de ani) a fost pus la punct de "greul" Mike Tyson.

Floyd Mayweather are un palmares imaculat, 50 de victorii din 50 de partide. Șirul victoriilor l-a făcut pe cel supranumit "Money" să se autoproclame cel mai bun boxer din istorie. Mike Tyson îl contrazice.

"Delirează în ultimul hal. Ascultați, dacă era măcar aproape de măreția lui Muhammad Ali, ar fi fost capabil să își ducă odraslele la școală de unul singur. OK, dacă nici de asta nu este în stare, cum poate vorbi despre astfel de lucruri? Este doar un om mic. Un om mic și foarte speriat.

Nu te poți autoproclama cel mai bun din istorie. Trebuie să vină de la oameni", a fost afirmația categorică a lui Tyson. 

Vezi și: 

VIDEO+FOTO CIRC de 9 milioane de dolari » Mayweather și-a făcut KO rivalul din demonstrativ după ce a întârziat 3 ore și a încălcat toate înțelegerile

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
baruch
baruch  •  02 Ianuarie 2019, 21:19
Postat de kosminss pe 02 Ianuarie 2019, 20:14

ai vazut vreodata acea lupta? ma indoiesc , altfel nu mai comentai.

nu te mai indoi atat, ca ramai cocosat. am vazut olimpiada pe viu si l-a batut pe bune bulgarul, daca ai de gand sa incepi sa mananci carnati pe aici. exact cu stilul tehnic-defensiv pe care l-a preluat floyd de atunci.

kosminss
kosminss  •  02 Ianuarie 2019, 20:14
Postat de baruch pe 02 Ianuarie 2019, 17:44

dap. mai interesant ar fi fost un link catre meciul pierdut cu serafim todorov. dar si mai interesanta ar fi o revansa cu bulgarul :))

ai vazut vreodata acea lupta? ma indoiesc , altfel nu mai comentai.

kosminss
kosminss  •  02 Ianuarie 2019, 20:13

este o stire veche ...o reactie nervoasa a lu'Tyson la adresa lui Floyd...dupa ce ultimul a afirmat ca a fost peste Ali. nu inteleg de ce apare dupa 4 ani in presa din Romania ca stire de ultima ora...si aici si pe fanatik

Vezi toate comentariile (9)
Comentează