SPORTURI  »  BOX  »  EUROPA VS ASIA

Paul Arădoaie, convocat pentru supermeciul dintre Europa și Asia » Va boxa contra unui campion mondial la juniori

Paul Arădoaie
Paul Arădoaie

Articol de - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2019 20:23

Pugilistul Paul Andrei Arădoaie (22 de ani), campionul european de tineret, va boxa în gala de la Praga, în întâlnirea dintre Europa și Asia.

Campionul român Paul Andrei Arădoaie va boxa pe 2 februarie în echipa Europei, în disputa contra Asiei, care va avea loc la Praga (Cehia).

Campion european de tineret, campion continental sub 22 de ani și vicecampion al Uniunii Europene în 2018, românul antrenat de Dumitru Dorobanțu este cotat între primii 5 pugiliști ai categoriei 81 de kilograme. 

În capitala Cehiei, Arădoaie va boxa contra uzbekului Dilșodbek Ruzmetov, campion mondial de juniori în 2014.

"Este o onoare pentru noi să avem un pugilist selecționat să facă parte din echipa Europei. Sunt convins că Andrei va câștiga la Praga și va demonstra că este unul dintre pugiliștii în care federația își pune mari speranțe în perspectiva Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2020", a declarat Vasile Câtea, președintele FR Box.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează