SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Șoc înainte de meciul anului în box: a fost găsit dopat! » Ce se întâmplă cu partida

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 06 martie 2018 16:17

Saul "Canelo" Alvarez și Gennady "GGG" Golovkin se vor lupta pe 5 mai pentru titlurile IBF, IBO, WBA, WBC la categoria mijlocie, după ce meciul din septembrie s-a terminat la egalitate.

Cu două luni înainte de meci, la analize, lui Canelo i-au fost găsite urme de clenbuterol, un steroid folosit în tratarea astmului, dar care ajută la slăbire și la arderea grăsimilor.

Mexicanul de 27 de ani acuză mâncarea contaminată din țara natală pentru steroidul găsit în corpul lui: "Cantitatea este minimă. De vină este carnea contaminată. Sunt un atlet care repectă sportul. Sunt surprins și mă deranjează ce s-a întâmplat. Nu am pățit niciodată așa ceva. O să mă supun tuturor testelor. La final, adevărul va ieși la iveală".

Cu toate acestea, meciul de pe 5 mai va avea loc!

Canelo are în palmares 49 de victorii (34 KO), o înfrângere și două remize. Golovkin a câștigat 37 de partide (33 KO) și o remiză.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează