SPORTURI  »  BOX  »  UFC

Suspendări-record pentru McGregor și Nurmagomedov după scandalul din Las Vegas » Ce trebuie să facă rusul pentru a i se reduce pedeapsa

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2019 09:45

Conor McGregor și rusul Khabib Nurmagomedov au fost suspendați de comisia sportivă a statului Nevada după scandalul de la meciul pe care cei doi l-au disputat anul trecut, la data de 6 octombrie.

Irlandezul McGregor a fost suspendat șase luni și amendat cu 50.000 de dolari. De partea cealaltă, situația e mai gravă. Nurmagomedov va sta departe de sport nouă luni și a primit o amendă de 500.000 de dolari!.

Suspendați timp de un an au fost și doi membri ai staff-ului lui Nurmagomedov: Abubakar Nurmagomedov și Zubaira Tuhugov, care au fost și amendați cu câte 25.000 de dolari.

Sancțiunile celor doi se calculează începând cu 6 octombrie 2018, însă rusul ar putea obține o reducere a suspendării dacă va participa într-un spot publicitar împotriva hărțuirii.

McGregor vs. Nurmagomedov » De unde a pornit totul

Khabib Nurmagomedov a câștigat meciul de anul trecut cu Conor McGregor disputat în Las Vegas și și-a păstrat centura la categoria ușoară în UFC. După meci a urmat o bătaie generală între staff-urile celor două părți, dar și între cei doi sportivi. Trei membri din staff-ul rusului au fost arestați de poliție.

Nurmagomedov a pornit totul! Rusul s-a dus în public pentru a se lua la bătaie cu Dillon Danis, aflat în echipa irlandezului. Apoi, un fan a intrat în cușcă și l-a lovit pe McGregor. De aici până la o bătaie generală n-a mai fost decât un pas. Abia după intervenția forțelor de ordine totul s-a calmat.

VIDEO cu incidentele de la meci mai jos

 

Citește și:

Badr Hari a fost prins dopat! Riscă o suspendare dură + Benny Adegbuyi visa să se lupte cu marocanul anul acesta

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
grandetorito
grandetorito  •  30 Ianuarie 2019, 12:48

Conflictul dintre cele doua echipe a pornit în Aprilie 5 după UFC 223 când McGregor a atacat autocarul în care era Kabib. Deși povestea dintre cei doi este mult mai lunga.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează