SPORTURI  »  BOX  »  KO

VIDEO Adonis Stevenson și-a revenit după două săptămâni de comă indusă » Vezi lovitura de la care a plecat toată drama

Articol de GSP - Publicat joi, 03 ianuarie 2019 16:01

Canadianul Adonis Stevenson (41 de ani), fostul campion mondial la semigrea, s-a trezit după două săptămâni de coma indusă. Boxerul a suferit traume craniene după un KO primit pe 1 decembrie de la ucraineanul Oleksandr Gvozdyk (31 de ani).

Logodnica sportivului a făcut astăzi anunțul. Adonis a vorbit pentru prima dată după două săptămâni, coma fiind indusă pe 22 decembrie, și a reușit să își miște extremitățile. Stevenson rămâne sub supravegherea medicilor din Quebec, orașul lui natal.

Stevenson pornea lupta cu Gzozdyk din posta de campion en-titre și nu mai cunoscuse gustul eșecului de 8 ani de zile. A fost făcut KO în runda a unsprezecea, dar nimic nu părea să anunțe drama. La câteva ore după meci a fost transportat de urgență la spital, unde medicii au descoperit traume craniene.

29 de victorii și două înfrângeri are Adonis Stevenson în carieră

Vezi și:

Japonezul demolat de Mayweather se înclină în fața americanului: "Abia acum i-am înțeles măreția"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
albalbastru72
albalbastru72  •  03 Ianuarie 2019, 21:59

Asta din Wakanda si-a meritat soarta.

albalbastru72
albalbastru72  •  03 Ianuarie 2019, 21:58

Becali Stevenson versus Syda Oleksandr in Poiana Brasov.

kosminss
kosminss  •  03 Ianuarie 2019, 17:06

Come on SuperMan!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează