SPORTURI  »  BOX  »  KO

VIDEO + FOTO » KO devastator reușit de Povetkin! Adversarul a avut nevoie de ingrijiri medicale

FOTO: Reuters +15   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 aprilie 2018 09:33

Rusul Alexander Povetkin, 38 de ani, a câștigat meciul cu britanicul David Price, 34 de ani, și păstrează centurile WBA intercontinentală și WBA internațională la categoria grea.

Meciul a fost unul spectaculos și s-a terminat în runda a 5-a, după ce Povetkin l-a făcut KO pe Price cu o lovitură devastatoare. Rusul a trimis o lovitură de dreapta în capul lui David, l-a amețit pe englez, iar knockout-ul a venit după un croșeu de stânga, care l-a trimis la podea pe Prince.

Povetkin are 34 de victorii din 35 de meciuri, singura înfrângere fiind în fața lui Vladimir Klitschko.

Citește și: Joshua e regele greilor » A câștigat categoric meciul pentru 4 centuri mondiale și a lansat noua provocare: "Vreau să mă lupt cu el"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
fangigi
fangigi  •  01 Aprilie 2018, 11:42

O mizerie de sport sa cari pumni in capul adversarului! Doar cei primitivi mai apreciaza astfel de spectacol subuman! Ar trebui interzis, doar suntem in secolul 21!

saramago
saramago  •  01 Aprilie 2018, 11:34

Povetkin a câștigat ... finala mică.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează