SPORTURI  »  BOX  »  DECLARAȚII

VIDEO Mike Tyson a plâns în direct! Momentul care l-a făcut pe fiorosul pugilist să lăcrimeze

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 octombrie 2018 16:30

Fostul pugilist Mike Tyson, 52 de ani, a vorbit la o emisiune despre cel care a fost unul dintre cei mai buni prieteni de-ai săi, Tupac Shakur.

Tyson a vorbit la o emisiune radio despre cântărețul care a murit în 13 septembrie 1996 și cu care a avut o relație foarte bună. Când și-a amintit de Tupac, Tyson a început să plângă.

"Eram foarte mulțumit de luptă (n.r. cu Bruce Seldon, în Las Vegas). A venit la conferința de presă cu mine și am vorbit despre multe prostii. După aceea am plecat la mine acasă și el a murit. Este foarte greu să vorbesc despre asta. Tupac era un băiat care voia să fie geniu...dar nu a putut", a declarat Tyson la emisiunea "Big Boy".

"Mă simt responsabil de moartea lui Tupac. Dacă nu ar fi venit la lupta mea, nu l-ar fi împușcat" Mike Tyson în 2010

clipboard01

clipboard013

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează