SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Wladimir Klitschko gata să revină în ring la 43 de ani! Presa din Ucraina anunță semnarea unui contract de 120 de milioane de euro

Articol de GSP - Publicat luni, 01 aprilie 2019 16:20

Wladimir Klitschko, 43 de ani, ar urma să revină în ring după o pauză de doi ani. Ucraineanul a pierdut ultimele două confruntări din carieră, cu Tyson Fury la puncte și prin KO cu Anthony Joshua.

Presa din Ucraina susține că DAZN, un adevărat Netflix al serviciilor de streaming din sport, l-ar fi convins pe Klitschko să se bată din nou. După ce a refuzat oferta inițială de 80 de milioane de euro pentru trei lupte, pugilistul a cedat în momentul în care suma a crescut la 120 de milioane de euro!

Primul meci ar urma să aibă loc pe 25 mai, la Kiev, chiar de zilele orașului unde primar este fratele lui. Vitali, 47 de ani, a fost și el campion mondial la categoria grea. Din 2014, acesta este primarul capitalei Ucrainei. Cei doi frați au refuzat să se înfrunte în ring de-a lungul carierei.

Meci ușor, apoi dueluri pentru centuri

Cel mai probabil, prima partidă după doi ani de pauză va fi una accesibilă pentru Wladimir. Apoi, ucraineanul va încerca să își redobândească una dintre centurile mondiale. În acest moment, Deontay Wilder este deținătorul centurii WBC, în timp ce Anthony Joshua, britanicul care i-a grăbit retragerea în 2017, le deține pe cele WBA, IBF, IBO, WBO și The Ring. Exact cele pierdute de Klitschko în confruntarea cu Fury din 2015.

Revanșa cu Joshua ar putea avea loc însă cel mai devreme în iarnă, britanicul având programat pe 1 iunie un meci la Madison Square Garden cu Jarrell Miller.

64  de victoriiare Wladimir Klitschko la profesioniști, 53 prin KO, fiind învins numai de 5 ori de-a lungul carierei

Citește și:

EXCLUSIV Prima reacție a lui Tamaș: „Mulțumesc gardienilor care nu m-au lăsat să intru în depresie” » Ce a făcut imediat după ce a fost eliberat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
saramago
saramago  •  01 Aprilie 2019, 20:38

Nu-l poate invinge pe Joshua.

phlorinn
phlorinn  •  01 Aprilie 2019, 19:06

Nu e satula lumea de aceste meciuri aranjate doar pentru bani

Vezi toate comentariile (2)
Comentează