SPORTURI  »  CICLISM  »  TURUL SPANIEI 2017

Invincibila Armada pentru Chris Froome? Cu ce echipă vine în Turul Spaniei

Articol de Gabriela Iulia GheorgheJURNALISPORT - Publicat marti, 15 august 2017 16:34

Echipa Sky pentru Turul Spaniei e formată din Chris Froome, Wout Poels, Mikel Nieve, Diego Rosa, Gianni Moscon, David Lopez, Salvatore Puccio, Ian Stannard şi Christian Knees.

Sky este convinsă că Froome poate în sfârşit să adauge tricoul roşu de lider din Vuelta la colecţia sa de 4 tricouri galbene în Turul Franţei. El a concurat în Vuelta de 5 ori, terminând pe locul 2 în 2012, 2014 şi 2016.

"Se pare că am o treabă neterminată cu această cursă. Am terminat de 3 ori al doilea, dar am o presimţire bună în legătură cu Vuelta din acest an. Se pare că în acest an avem o misiune mult mai mare şi scopul pentru dublul Tur-Vuelta a fost o motivaţie uriaşă. Nu cred că am fost la Vuelta cu o echipă la fel de puternică ca anul acesta", a spus Froome.

"Un lucru care face din Vuelta o cursă aparte este poziţionarea în sezon. Aveţi acest amestec de ciclişti care au ca ţintă în special Vuelta şi alţii care vin după un sezon mare deja. Tipic, este o cursă foarte agresivă şi cu un stil care aduce mulţi fani", a mai spus ciclistul.

"Este o cursă care îmi place, dar e neobişnuită. Cursa are întotdeauna mai mulţi munţi decât Turul Franţei şi condiţiile sunt mai dure", a spus Froome.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează