SPORTURI  »  CICLISM  »  GERMANIA

Jan Ullrich în cădere liberă » Fostul mare ciclist a lovit "din senin" un bărbat în aeroportul din Hamburg

Jan Ullrich, foto: Guliver/gettyimages
Jan Ullrich, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 27 septembrie 2018 11:44

Fostul mare ciclist german Jan Ullrich este acuzat că ar fi lovit un bărbat de 34 de ani în zona aeroportului din Hamburg, conform agenției germane SID. Conform sursei, Ullrich l-a atacat din senin pe om.

Ullrich se îndrepta spre Londra, de unde voia să facă o excursie în Statele Unite ale Americii. În vârstă de 44 de ani, Ullrich este într-o degringoladă totală.

În urmă cu câteva săptămâni, singurul câștigător din Germania al Turului Franței a intrat peste un vecin în Mallorca și a făcut scandal. Întors în Germania, a strâns de gât o escortă pe care o invitase într-un apartament dintr-un hotel de lux. Anchetat de poliție pentru tentativă de crimă, Ullrich a suferit o cădere, un atac de panică major, pe fondul consumului de alcool și droguri.

Iar apropiații nu au avut ce să facă decât să îl interneze într-un spital de psihiatrie, pe fondul "unei disperări" totale pe care fostul ciclist o simțea după ce s-a despărțit de soție și cei 3 copii. De ce s-a despărțit? Fiindcă soția voia să se ducă la dezintoxicare.

Prietenul lui Ullrich, Stefan Blocher, a dat câteva detalii înfiorătoare despre stadiul în care ajunsese ciclistul. În ciuda faptului că a avut carnetul suspendat de mai multe ori pentru condus sub influența alcoolului, Ullrich a continuat să se urce beat la volan. Când s-a dus să își ia soția și copiii de la aeroport, a fost atât de beat încât a căzut din mașină.

Conform lui Blocher, Ullrich deține mai multe arme de foc și trage regulat în ecranul televizorului când vede pe cineva spunând lucruri care nu îi plac. Iar acum se înconjoară doar cu dealeri de droguri și prostituate.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
caminero
caminero  •  27 Septembrie 2018, 15:28

"Susținătoarele de efort" nu iartă ... păcat!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează