SPORTURI  »  FORMULA 1  »  FORMULA 1

Șocant! Cum a decis Red Bull scandalul de hărțuire împotriva directorului Horner » Victima pedepsită!

Christian Horner, joi, la standurile Red Bull de la Jeddah Foto: Guliver/GettyImages
Christian Horner, joi, la standurile Red Bull de la Jeddah Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 07 martie 2024 15:55 / Actualizat joi, 07 martie 2024 16:11

Christian Horner, 50 de ani, directorul general Red Bull, a fost acuzat, dar ancheta internă l-a exonerat de „comportament neadecvat" față de o angajată a echipei. În schimb, cea care a plătit a fost victima. Joi s-a aflat că a fost suspendată de scuderia austriacă.

Cum se soluționează un conflict la cea mai puternică echipă din Formula 1. Vinovatul scapă nepedepsit, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic deosebit. Pedepsită e victima!

Christian Horner e în Arabia Saudită. Colega care l-a acuzat a fost suspendată!

Joi, The Times a dezvăluit că angajata echipei care l-a acuzat pe directorul general Christian Horner de hărțuire, agresiune dovedită de mesajele trimise pe telefon de oficialul RB în vârstă de 50 de ani, a fost suspendată de scuderia austriacă.

Marele șahist Garry Kasparov, declarat terorist de Vladimir Putin: „E o onoare!”
RUSIA
Marele șahist Garry Kasparov, declarat terorist de Vladimir Putin: „E o onoare!”

El se află la Jeddah pentru a doua etapă a acestui sezon de F1, găzduită de Arabia Saudită (cursa e sâmbătă). A fost fotografiat discutând aprins cu un coleg la standurile Red Bull înaintea antrenamentelor de astăzi.

Soția lui Christian Horner nu e alături de el și în Arabia Saudită. Ea a cerut îndepărtarea victimei

Potrivit Daily Mail, CEO-ul a venit la Jeddah fără soția sa, cântăreața britanică Geri Halliwell (51 de ani). Aceasta l-a susținut, îmbrățișându-se și sărutându-se cu Horner weekendul trecut, la Marele Premiu al Bahrainului, dar a fost extrem de furioasă și i-a cerut să scape cât mai repede de femeia care l-a acuzat.

Șocant! Cum a decis Red Bull scandalul de hărțuire împotriva directorului Horner » Victima pedepsită!
Christian Horner, alături de soția sa Geri Halliwell, săptămâna trecută, la Marele Premiu din Bahrain Foto: Imago

Ceea ce nu s-a întâmplat imediat, aceasta continuând să lucreze alături de Horner la cartierul general Red Bull Racing din Milton Keynes, la 80 km nord-vest de Londra.

Până la urmă, Horner a fost exonerat în ancheta internă de „comportament neadecvat", săptămâna trecută, și singura sancționată a fost victima, suspendată din echipă! Ea a avut termen până miercuri să depună apel la hotărârea Red Bull, achitarea celui acuzat.

Tatăl lui Max Verstappen l-a contestat pe Christian Horner. Dar acesta e încă CEO

Horner a fost puternic contestat de Jos Verstappen, tatăl actualului campion mondial, care i-a cerut să-și dea demisia, susținând în Daily Mail că va distruge echipa dacă va rămâne.

Scandalul nu l-a afectat însă pe englez. E încă „team principal" și director general la Red Bull Racing.

Citește și:

Simona Halep, întrebată frontal: „Ce mesaj ai pentru Serena Williams?” » Răspunsul fără echivoc oferit pe aeroport
HALEP, VICTORIE LA TAS
Simona Halep, întrebată frontal: „Ce mesaj ai pentru Serena Williams?” » Răspunsul fără echivoc oferit pe aeroport
Durere și artă » Piloții din MotoGP așa cum nu i-ai mai văzut » S-au dezbrăcat și își arată cicatricile șocante, dar și tatuajele spectaculoase
MOTOGP
Durere și artă » Piloții din MotoGP așa cum nu i-ai mai văzut » S-au dezbrăcat și își arată cicatricile șocante, dar și tatuajele spectaculoase

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
absolude
absolude  •  08 Martie 2024, 00:35

Nene Jumatate, tin sa te anunt ca cultura woke incepe sa scartiie. Stim ca urasti Red Bull dar nu e nevoie de articole tendentioase. Da prost la reputatie.

CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  07 Martie 2024, 23:48
Postat de Activistul pe 07 Martie 2024, 19:07

Titlul este complet fals, iar conținutul este fake news: "Vinovatul scapă nepedepsit, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic deosebit. Pedepsită e victima!". Absolut fals. Victima nu există, acuzațiile nu au fost probate și atât. Cel mult "reclamanta a fost suspendată", ceea ce este perfect normal dacă lansezi acuzații false sau exagerate și denigrezi nejustificat o persoană publică. Jurnalismul de calitate se bazează pe informații verificate. Aici avem de-a face cu o speculație de cea mai joasă speță.

Ba au fost probate acuzațiile prin mesajele de pe telefonul victimei.

rav410wrc
rav410wrc  •  07 Martie 2024, 21:07

Auzi ca "vinovatul" conform GSP, o fituica care este mai vinovata, decat Horner, de lipsa de profesionalism din articolele postate pe acest site !? :((( Macar Christian este meserie te halesc, la locul sau de munca !! ;))) Deci mai nou, agresiunea se poate face si prin niste mesaje pe telefon sau pe retelele de socializare ?! Inseamna ca si noi toti, utilizatorii forumului GSP, suntem "vinovati" de faptul ca ne intepam toata ziua si ne aruncam cateodata, vorbe mai grele !? :)))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează