SPORTURI  »  FORMULA 1  »  MP AL MARII BRITANII

Lewis Hamilton, înțepături în direcția lui Max Verstappen după cursa de la Silverstone: „Față de anul trecut...”

Lewis Hamilton // foto: Guliver/gettyimages
Lewis Hamilton // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iulie 2022 18:12 / Actualizat luni, 04 iulie 2022 18:22

Lewis Hamilton (37 de ani) nu a trecut peste lupta cu Max Verstappen (24) din sezonul 2021 al Formulei 1, la capătul căruia olandezul a devenit în premieră campion mondial. Duminică seara, după Marele Premiu al Marii Britanii, pilotul Mercedes l-a „înțepat” subtil pe Verstappen.

Duminică, în cursa de casă, la Silverstone, Lewis Hamilton a trecut linia de finiș al treilea, clasându-se astfel pe podium pentru a doua oară în acest sezon de Formula 1.

Pentru a prinde ultima treaptă a podiumului, Hamilton a trebuit să câștige o luptă superbă cu Charles Leclerc (Ferrari), care în turul 43, la reluarea cursei după Safety Car, era în fața sa.

Ce este Halo, sistemul din Formula 1 care a salvat DOUĂ VIEȚI într-o zi! Piloții, în frunte cu Hamilton și Verstappen, au încercat să-l blocheze, deși ei l-au cerut!
SIGURANȚĂ
Ce este Halo, sistemul din Formula 1 care a salvat DOUĂ VIEȚI într-o zi! Piloții, în frunte cu Hamilton și Verstappen, au încercat să-l blocheze, deși ei l-au cerut!

Lewis Hamilton l-a „înțepat” pe Max Verstappen după Marele Premiu al Marii Britanii din Formula 1

Având avantajul pneurilor mai proaspete și mai rapide, Hamilton l-a depășit pe Leclerc, după câteva încercări pe care monegascul le blocase excelent. A fost o luptă curată, spre deosebire de confruntările directe pe care Hamilton le-a avut anul trecut cu Max Verstappen, rivalul la titlu.

Prilej cu care Hamilton l-a „înțepat” pe olandez, liderul clasamentului general în acest an.

„Charles a făcut o treabă foarte bună. Ce luptă grozavă a fost! Este un pilot foarte bun, ce s-a întâmplat a fost clar diferit față de ce am experimentat anul trecut. De exemplu, virajul Copse, am trecut prin el fără probleme”, a afirmat Hamilton la Sky Sports.

Accident Verstappen - Hamilton în 2021, la Silverstone

Anul trecut, în chiar primul tur al cursei de la Silverstone, Verstappen și Hamilton s-au ciocnit. Britanicul l-a agățat din lateral pe Verstappen, care a fost proiectat în afara pistei, la mare viteză, direct în parapet.

Verstappen a mers la centrul medical pentru verificări, în timp ce Hamilton a putut continua cursa, pe care a și câștigat-o în final.

Mai multe știri din Formula 1: 

Accident înfiorător la Silverstone » Mașina lui Zhou s-a RĂSTURNAT și a fost luat cu targa! Primul mesaj al pilotului

Scene uluitoare la Silverstone » Protestatari TÂRÂȚI de stewarzi în afara circuitului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
basan
basan  •  05 Iulie 2022, 00:54

Hamilton e cel mai *** personaj din formula 1.Anul trecut la Silverstone el a fost vinovatul care nu l-a lăsat pe Max să îl depășească ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

msdr
msdr  •  04 Iulie 2022, 21:15

Ce mitocan e Hamilton. In mod normal anul trecut el trebuia cel puțin descalificat pt ce a făcut.

eugen5
eugen5  •  04 Iulie 2022, 21:05

Daca citesti mai cu atentie ,observi ca, de fapt, Hamilton nu a "intepat" pe nimeni !Dar asa se face jurnalismul la GSP, dupa ureche,poate mai ciugulesti niste vizualizari!....nat@railor!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează