SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  RETRAGERE

Cătălina Ponor a obținut două medalii de aur și un argint la concursul din Mexic, ultimul din carieră

Articol de - Publicat duminica, 26 noiembrie 2017 17:29

Cătălina Ponor a obținut două medalii de aur și un argint la concursul din Mexic, ultimul din carieră.

"Mă încearcă multe stări, sunt în același timp fericită, dar și tristă. Oamenii din tribune mi-au dăruit multă dragoste", a spus Cătălina Ponor, după ultima evoluție a carierei, care a avut loc la Abierto Mexicano de Gimnasia. Românca în vârstă de 30 de ani s-a clasat pe locul al doilea la individual compus și pe primul loc la bârnă și sol.
"Am încercat să nu plâng, aveam în minte multe lucruri, mi-a trecut prin fața ochilor toată cariera mea, cu momentele ei bune, cu momentele ei mai puțin fericite", le-a explicat Ponor ziariștilor din Mexic.

Cătălina a anunțat încă din luna octombrie, de la Campionatele Mondiale, că acesta este ultimul an de gimnastă în activitate. "Așa se termină 26 de ani de carieră. Cu două medalii de aur și un argint. Îți mulțumesc, Lucian Sandu, pentru că ai fost alături de mine timp de 15 ani! Mulțumesc, Mexic, pentru toată iubirea pe care mi-ai oferit-o!", a scris Cătălina pe Instagram la finalul zilei. Românca a fost aplaudată minute bune la festivitatea de premiere, iar la gală i-a încântat pe toți cu evoluțiile sale. "Sper ca gimnastica românească să se ridice de unde este acum și la următoarea ediție a Jocurilor Olimpice să fie acolo!", a trimis Ponor un gând spre viitor.

23 de medalii
a adunat Cătălina Ponor în cei 26 de ani de gimnastică, dintre care 3 titluri olimpice și opt europene

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează