SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  PICTORIAL

GALERIE FOTO Cătălina Ponor, fosta campioană olimpică la gimnastică, a redevenit zeița de la Atena » Transformare wow!

FOTO The Storyalist +5   FOTO
FOTO The Storyalist

Articol de - Publicat vineri, 01 iunie 2018 11:56

A câștigat trei medalii olimpice de aur la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004! Două la individual, sol și bârnă, și unul pe echipe. La 14 ani de la acel moment pe care nu-l va uita niciodată, Cătălina a intrat din nou în spiritul grecesc și-a acceptat o provocare inedită.

Cătălina a fost transformată în Zeița Atena de hairstylist-ul Adrian Perjovschi în cadrul proiectului "Transformări radicale by Jovsky Studio". Madda Petcu, make-up artist, a realizat partea de machiaj, iar stilista Luci Faur i-a ales Cătălinei ținuta specială. Transformarea a fost una specială: stilul de gladiator-luptător cu influențe și accesorii din Grecia Antică.

"În general adopt un machiaj natural, outfit casual și cât mai lejer, așa că m-am bucurat de această transformare. A fost o provocare pentru mine, cu tot ce a implicat ea. De la make-up, păr, outfit și până la toată desfășurarea de forțe de care am avut parte. M-am bucurat să-mi reamintesc un moment care a însemnat atât de mult pentru mine", spune Cătălina.

Hairstylist-ul Adrian Perjovschi vorbește despre transformare: "Acest tip de coafură este printre preferatele mele, este o coafură grecească care exprimă feminitatea, eleganța, stilul, voluptatea, mai ales dacă le adaptezi unui personaj puternic, cum e Cătălina".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
485809194904413
Costel Tudor  •  02 Iunie 2018, 00:01

Dlor.gsp-isti , va este rusine sa folosiți termeni românești ? Ce este hair-stylist , make-up , stilist , va jenați sa spune-ți coafeza, frizer, macheza sau croitoreasa ? Sa va fie RUȘINE , sunteți romani , vorbiți românește !!!

alexpescaru
alexpescaru  •  01 Iunie 2018, 18:47

Acum vreo săptămână făceați mișto de ea ca e grasă... Acum e wow, zeiță... Habar n-aveți de capul vostru!

10214200663503638
Nicolau Silviu  •  01 Iunie 2018, 17:36

Cele trei medalii de aur erau patru.Mai greu cu matematica

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close