SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Marian Drăgulescu, înțepături la adresa Simonei Halep: „Ne-a lăsat impresia că nu există decât un singur sportiv în România”

Cătălina Ponor și Marian Drăgulescu sunt doi dintre cei mai mari sportivi ai României
Cătălina Ponor și Marian Drăgulescu sunt doi dintre cei mai mari sportivi ai României

Articol de GSP - Publicat joi, 09 mai 2019 14:07

Marian Drăgulescu și Simona Halep au avut o dispută intensă legată de sportivul care va fi portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Rio, care au avut loc în 2016.

Gimnastul nu era de acord cu desemnarea Simonei Halep pentru această onoare, fiind de părere că drapelul trebuie purtat de un fost campion olimpic.

A fost un moment care ne-a lăsat impresia că nu există decât un singur sportiv în această țară. Ceea ce nu a fost ok pentru noi. Se apropiau Jocurile Olimpice și erau mulți sportivi care mai participaseră, care aveau medalii câștigate.

Și noi avem un drept pentru a fi luați în calcul pentru a purta drapelul. E o mândrie până la urmă, nimic altceva. Noi facem sport și din orgoliu, din mândrie sau ambiție”, a zis Marian Drăgulescu la GSP LIVE.

Simona a lipsit până la urmă de la Rio, iar portdrapelul României a fost Cătălina Ponor.

A atacat-o pe Facebook

Marian Drăgulescu a avut la acel moment un atac destul de aspru la adresa Simonei Halep, fiind enervată de o declarație a jucătoarei de tenis: „Şi eu m-am gândit că voi fi eu sau Cristina Neagu. Cred că Neagu merita, dar decizia a fost luată. O felicit pe Cătălina Ponor, pentru că este o mare onoare să fii portdrapel la Rio”. A avut un mesaj pe pagina sa de Facebook în care s-a arătat extrem de iritat de posibila numire a jucătoarei de tenis drept portdrapel.

 

„Pentru cei care nu știu, Cătălina Ponor este portdrapelul României la Rio. Ea este triplă campioană olimpică, asta însemnând doar o parte a palmaresului ei.

Am tot respectul pentru Simona dar această declarație mi se pare jignitoare la adresa mea, a Cătălinei și a celorlalți sportivi care au adus României medalii europene, mondiale și olimpice!!! Onoarea revine celei care a câștigat cele mai multe medalii pentru România.

Îți sugerez, Simona, să participi și tu la Rio 2016 și să vezi cât de greu se câștigă o medalie pentru România și cu siguranță vei aprecia mai mult sportivii care au câștigat mai multe medalii la olimpiada, mondiale și europene.

Așadar Halep și Neagu mai au mult de confirmat pentru a avea asemenea pretenții! Părerea mea...Scuze dacă am jignit pe cineva dar am impresia că doar două sportive are România, și nu este așa!!!", a scris gimnastul pe pagina oficială de Facebook.

VEZI AICI:

INTEGRAL emisiunea GSP LIVE cu Marian Drăgulescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (39)
680290695430232
Yon Rijksadelaar  •  11 Mai 2019, 12:58

Cred că Drăgulescu are dreptate să și exprime sincer opinia sa, pe care nu avem noi dreptul să i o ”măcelărim”!La cât efort de lungă halenă presupune un titlu olimpic,e îndreptățită dorința olimpicilor ca cel mai titrat dintre ei să fie port drapel! Superba Simona Halep, merită toată stima, deoarece este un fenomen în branșa ei, TENISUL, unde nu se joacă ca la box de pildă, pe categorii de greutate și e deseori pusă în sitații imposibile de a se confrunta cu HUIDUMELE TENISULUI...și reuseste totusi să se impună când și când, sau pierde eroic, la mare luptă(că ăsta i adevărul, nu a doborât o pe Serena sau alte mastodoante ca Serena, oricând...doream noi!)

1179691332205455
Georgea Simi  •  11 Mai 2019, 10:10
Postat de cobadin33 pe 10 Mai 2019, 11:16

Bai, "filozofule", am spus-o si mai jos, Halep are cate o Olimpiada si Campionat Mondial la fiecare sfarsit de saptamana, ea nu trebuie sa astepte 4 ani ca sa joace impotriva celor mai buni, cum se intampla in alte sporturi.Eu unul sper ca Halep sa nu participe la JO, pt ca tenisul nu e sport olimpic, din motivele pe care le-am spus mai devreme. Olimpiada trebuie sa fie pt lupte, atletism, gimnastica etc, nu pt tenis, fotbal, curling si alte grozavii facute pt audienta. Dragulescu trebuie sa inteleaga ca nu e cu nimic superior unei tenismene precum Halep, ea are o viata sportiva mult mai intensa si mai solicitanta, dar faptul ca e atat de valoroasa si mediatizata, o fac indreptatita sa fie portdrapelul Romaniei in orice competitie, nu doar la JO. Despre Halep stie toata planeta, despre Dragulesc stiu cativa doar. Despre asta e vorba.

Dragulescu parca era locul intai la batut sotia.!! Si numai pt asta trebuia sa taca!!

1179691332205455
Georgea Simi  •  11 Mai 2019, 10:08

Dragulescu e bun la gimnastica,dar despre caracter sunt multe semne de intrebare,Simona e cea mai cunoscuta si cea mai buna sportiva la ora actuala,asa ca Dragulescu daca tacea filozof ramanea!!!!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează
Close