SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  DECIZIE

Marian Drăgulescu, primele declarații după ce a fost supus unei intervenții la inimă!

FOTO: TV Telekom Sport
FOTO: TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 iunie 2018 17:57

Marian Drăgulescu a fost oprit de medici să mai participe la concursuri după ce i s-au desoperit anumite probleme la inimă.

În urma unui control realizat la INMS, gimnastul a aflat că are extrasistole și i s-a recomandat un control cardiac amănunțit, iar medicii au decis că este necesară o intervenție chirurgicală.

Drăgulescu a ascultat sfatul medicilor, iar acum a oferit primele declarații după această intervenție, care a decurs normal, iar sportivul așteaptă să revină în sală pentru a se pregăti. 

"După ce am făcut EKG-ul, medicii şi-au dat seama că am unele probleme. În clipa în care am ajuns la cardiologie mi s-a spus de la bun început că s-ar putea să fie nevoie de ablaţie.

  • Ablația cardiacă este o intervenție minim invazivă, care constă în cicatrizarea sau înlăturarea completă a unui țesut al inimii care provoacă tulburări de ritm cardiac.

Am tot sperat că voi putea corecta aceste probleme ca urmare a medicaţiei dar, în cele din urmă, s-a demonstrat că este nevoie de această intervenţie, pe care, în cele din urmă am făcut-o şi care s-a dovedit a fi un succes.

Abia m-am externat iar în câteva zile voi reintra în sală pentru a-mi reula pregătirea”, a explicat Marian Drăgulescu conform TV Telekom Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează