SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  DECLARAȚII

Razboi total între Drăgulescu și Andreea Răducan din cauza banilor: "Vrei medalie la JO sau notorietate la TV? Nu putem fi agenție de marketing pentru Marian Drăgulescu Official"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 februarie 2018 13:51

Gimnastul Marian Drăgulescu și Andreea Răducan, președintele Federației Române de Gimnastică, au avut un schimb dur de replici pe internet.

Totul a început după ce Drăgulescu a postat pe contul de facebook un mesaj în care s-a plâns că au fost tăiate indemnizațiile de la FRG.

"Clubul Steaua şi Comitetul Olimpic au apreciat performanţele mele în 2017, mai puţin Federaţia de Gimnastică, care găseşte tot felul de scuze în loc să caute soluţii pentru a susţine şi a motiva pe cel mai bun gimnast al României pe 2017.

Prin prisma rezultatelor mele, federaţia primeşte şi bani de la bugetul de stat pentru pregătire, dar se pare că nu sunt important pentru ei. Andreea Raducan nu este în necunoştinţă de cauză. Este vorba de principiu și respect! Sunt total dezamăgit!", a fost mesajul gimnastului de 37 de ani.

Andreea Răducan: "Vrei medalie sau notorietate la TV"

Andreea Răducan a postat și ea un mesaj pe contul de facebook în care îi explică lui Drăgulescu de ce a primit bani. Sportivul a fost plecat din România, pentru a filma un show TV, "Asia Express", și pentru acele zile nu a fost plătit de Federația Română de Gimnastică.

"Consider că atitudinea ta din ultima perioadă nu este demnă de un mare campion. Susţinem uneori că cei din afara sistemului nu ne înţeleg, şi ajungem să ne dăm seama, din nou, că de fapt noi suntem cei care ne «faultăm». Aş vrea să te asigur încă o dată, că  eu și echipa Federaţiei Române de Gimnastică preţuim munca şi performanţa fiecărui sportiv, aşa cum este şi cazul tău.

Nemulţumirea ta în urma reţinerii a jumătate din indemnizaţia de lot, pentru fix zilele în care nu ai fost în sală şi în ţară este nejustificată. Nu are nimeni ceva împotriva participării tale la diferite show-uri TV, însă cred c-ar trebui să te decizi dacă-ţi doreşti să câştigi medalia de aur la Jocurile Olimpice sau notorietate la TV. Ţi s-a explicat că atât timp cât nu eşti în sala de antrenament, noi nu putem susţine că eşti în pregătire. Sunt bani publici pentru care nu-şi asumă nimeni răspunderea.

Sigur, am fi putut găsi un sponsor ca să-ţi plătim aceşti bani, dar tu consideri că aşa este normal? Te consideri un model pentru sportivii de astăzi. Ce ar trebui să facă FRG dacă fiecare sportiv ţi-ar urma exemplul şi ar proceda la fel? Sau ar alege să se antreneze fiecare în altă ţară? Ne-ai spus să nu te comparăm cu ei.

Datoria noastră este să ne pese de toţi sportivii, nu doar de campioni. În plus, FRG nu se poate transforma în agenție de marketing şi comunicare pentru Marian Dragulescu Official. Aşa cum ţi-am mai spus, rezultatele câştigate în sport sunt importante, dar vei înţelege că va fi şi mai important ce vei face după încheierea activităţii sportive, iar genul acesta de acţiuni nu-ţi vor aduce niciun beneficiu. Rămânem alături de tine şi dacă vei considera importantă susținerea noastră, just let us know. Succes", a scris Andreea Răducan.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
kamouniyak
kamouniyak  •  06 Decembrie 2019, 18:07

O *** a ajuns Presedinta de Federatie. E ceva obisnuit in Romania. Femeile habar n-au ce fac, dar primesc posturi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  22 Februarie 2018, 10:18

Sincer, chiar foarte sincer, sunt surprins de raspunsul fara echivoc al Andreei. Ma bucur de acest punct de vedere, limpede si transant.

eugen555
eugen555  •  21 Februarie 2018, 17:23

Corecta pozitia Andreei !....domnul Dragulescu cam amesteca obiectivele,nu isi doreste decat bani!Asa cum din pacate fac multi campioni care vad bugetul de stat ca o vaca de muls !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează